Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Beata Rajská míří do Olomouce: letní kolekci představí v prostorách rekonstruujícího se Hodolanského divadla

Tipy a názory

13.10.2014

Autor: barsi

Celosvětově proslulá návrhářka Beata Rajská si pro prezentaci své nové kolekce Léto 2015 vybrala Olomouc. Na začátku listopadu své modely představí ve velmi neobvyklých prostorech – v budově Hodolanského divadla, které právě finišuje se svou rekonstrukcí. Jednou z předvádějících modelek bude i současná miss Gabriela Franková.

"Nedávno jsem na pozvání svého známého navštívila Olomouc. Dozvěděla jsem se o zajímavém místě, kde se rekonstruuje budova Hodolanského divadla, která však 15 let jako divadlo nefungovala a která jen chátrala. V tuto chvíli se přestavuje na multifunkční objekt, kde budou restaurace, hotel, wellness, casino, ale i společenské a kulturní akce. Areál je stále ve fázi stavby a prostorově velmi zajímavý. A protože mám ráda neotřelé věci, zrovna rozestavěnost objektu a genius loci místa rozhodli, že bych chtěla tady uspořádat přehlídku." přibližuje své rozhodnutí zamířit do Olomouce Beata Rajská.

V minulých dnech proběhl fitting modelů. Mezi hlavními hvězdami přehlídky bude také úřadující miss Gabriela Franková, která se tak poprvé předvede v jednom z měst, kde bydlí. "Jsem moc ráda, že mě Beáta oslovila. Těší mě to ještě víc, protože přehlídka bude v Olomouci, ve městě, ke kterému mám velmi vřelý vztah, protože zde pracuji a bydlím." Na přehlídku se tak pochopitelně mimo veřejnosti těší i některé celebrity a tak můžeme očekávat jednu z nejzajímavějších společenských akcí roku v Olomouci. "Množí se nám nedočkavé dotazy, jak pokračuje stavba našeho areálu – Resortu Hodolany, kdy již bude dokončen a na co se mohou lidé těšit. Proto jsme se rozhodli uspořádat netradiční kontrolní den, jehož součástí bude večerní přehlídka Beaty Rajské," upřesňuje akci ředitel resortu Martin Rak.

barsi

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941