Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Beerfest jde do finále. Po bouřlivém pátku dnes zahraje Neckář i Vypsaná fiXa

Zprávy z regionu

29.6.2013

Autor: Jan Procházka

Beerfest spěje do finále. Pátek na Korunní pevnůstce si návštěvníci užili a dnes nás čeká poslední den. Kromě spousty piva k ochutnávání je na programu například Vypsaná fiXa, Portless či Václav Neckář.

Třetí den Beerfestu, pátek a konečně sluníčko. Zdá se, že počasí se konečně umoudřilo a na Korunní pevnůstce to bylo znát. Areál se zaplnil už odpoledne a konečně se pořádně roztočily pípy.

Hudební nabídka byla opravdu zajímavá. Festivalové publikum velice vstřícně reagovalo na žánrovou odbočku v podobě Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers. Před pódiem bylo plno a výlet do zlatých časů První republiky si Beerfest opravdu užil.

Otevřela se i třetí scéna, patřící kapelám z regionu. Vybrali si je sami naši čtenáři. Překvapením na OLOMOUC.CZ STAGE byli hlavně Fastmade, kterým se během vystoupení podařilo pivaře roztančit, publikum si užilo i olomouckou legendu Callibos M.S.
Olomoučany si získala i kapela Desmod, která na hlavní scéně rozhodně nešetřila svými hity a rozezpívala početné fanoušky. Svou trošku do mlýna pak se známými melodiemi přidal i Walda Gang.

Hlavní hvězdou se stala formace N.O.H.A., která páteční Beerfest roztančila. "Mě osobně se nejvíc líbil Havelka. Už jsem ho viděla v televizi, ale naživo to bylo úplně jinačí. Ale těšila jsem se i na Desmod," prozradila návštěvnice Tamara Sedláčková. Své si užili i zatvrzelí pivaři. "Aktuálně jsem na čtyřiceti dvou pivech, ale tu stovku už asi nepokořím," krčil rameny Vojtěch Minařík, který sám sebe označil za velkého pivního znalce. "Beerfest je pro mě vždycky svátek, beru si dovolenou, těším se na to celý rok," svěřil se.

Olomoucký pivní festival dnes vyvrcholí posledním dnem. Už od deseti ráno se chystá burza pivních sběratelů, v hudebním menu jsou kapely Vypsaná fiXa, Portless, Fleret či Václav Neckář.

Jan ProcházkaWeb: twitter.com/jan__prochazka

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip