Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Beerfest skončil: poslední den ozdobil Neckář i sluníčko

Zprávy z regionu

30.6.2013

Autor: Jan Procházka

Beerfest skončil. I poslednímu festivalovému dnu přálo počasí. Návštěvníci si vychutnávali nejen zajímavá piva, ale také hudební lahůdky. Václava Neckáře, Portless i Vypsanou fiXu. Pivní festival zkrátka letos opět nezklamal.  

Pivní festival skončil. Po čtyři dny se areál Korunní pevnůstky plnil fanoušky piva i hudebních kapel a kromě středy mu i přálo počasí. Nejinak tomu bylo i poslední festivalový den. Postaral se o to Václav Neckář. "Víte, já mám smlouvu se svatým Petrem, že když máme koncert, je hezky," vysvětlil slunečné počasí. Spolu s kapelou Bacily se postaral i o skvělou atmosféru. Tu nepokazila ani kapela Portless v čele s Kryštofem Michalem, někdejším zpěvákem Support Lesbiens. "Mívali jsme delší název a bylo nás víc. Teď z toho názvu zbyl jen prostředek a i nás je míň. Ale muzika nás pořád baví, děláme i nové věci a po prázdninách chystáme desku," prozradil Michal.

Trochu tvrdší styl nasadila německá formace Green.frog.feet, i na ni ale bylo plno. A to i přesto, že na OLOMOUC.CZ STAGE tou dobou vyhrával Rock'n'roll Band Marcela Woodmana. Ve stanu se tančilo a atmosféra se dala doslova krájet.

Na hlavní hvězdu večera si museli fanoušci počkat až do deváté hodiny. Ale Vypsaná fiXa se jim dostatečně odměnila. Nasázela roztančenému Beerfestu jeden hit za druhým a přidávala ještě dlouho po policejní hodině. Málokomu se po skončení programu chtělo domů, zvlášť když některé pivovary nasadily "výprodejové" ceny.

"Přišli jsme na Neckáře, ale užili jsme si i Woodmana. A taky poctivě ochutnáváme. Výborný byl třeba Krakonoš..." poznamenala návštěvnice Františka Márová. Atmosféru si pochvaloval i Michal Vomáčka: "Oproti včerejšku to dnes bylo dost klidnější, ale to ničemu nevadilo. Bylo to hodně o ochutnávání, jen ten randál mi trochu vadil. Ale to k fesťáku patří," zmínil Vomáčka.

Olomoucký Beerfest trval čtyři dny. Letos se konal už podvanácté. Sledovali jsme ho opravdu podrobně. Přečtěte si reportáže ze všech dnů a podívejte se na fotografie. Vše najdete v našem Beerfest speciálu.

Jan ProcházkaWeb: twitter.com/jan__prochazka

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip