Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 8.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Beerfest vypukne na konci května. Sníží vstupné a přivítá hlavně domácí hvězdy

Zprávy z regionu

8.4.2014

Autor: Jan Procházka

Sto zvířat, Xindl X, Wohnout, Mig 21, Buty či Polemic. To je jen několik z pestré hudební nabídky, kterou přinese letošní třináctý ročník pivního festivalu. Pořadatelé ho o jeden den zkrátili a také výrazně snížili vstupné. Na jeden den ho seženete až do vyprodání za stovku. Předprodej začíná zítra.

Už potřinácté se letos uskuteční oblíbený svátek piva. Jeho dějištěm bude opět areál Korunní pevnůstky, kam kromě desítek pivovarů z celého Česka zamíří i špička domácí hudební scény. "Letos jsme se rozhodli festival udělat třídenní, začne tedy až ve čtvrtek 29. května," prozradil pořadatel Pavel Spálený.
Zatímco složení pivovarů, které budou na festivalu nabízet své produkty, zatím uzavřené není, hudební program už je hotov. "Snažili jsme ho udělat tak, aby si přišli na své milovníci všech žánrů a skupin. Budeme tu proto mít rock, pop, ska, rokenrol i tvrdší věci..." zmínil Spálený.
Hrát se bude na dvou scénách, první den Beerfestu se představí Vladimír Mišík, Polemic, Visací zámek, Buty a Turbo. V pátek se představí Rybičky 48, No name, Zrní či Sto zvířat. Sobota bude patřit formacím Skyline, Wohnout, Dymytry, Kurtizány z 25. Avenue, či Xindlovi X. "Po loňském úspěchu přijede opět americká kapela Heath & Molly z partnerského města Owensboro," doplnil Spálený.

I letos si na Beerfestu může zahrát kapela, která zvítězí v soutěži na našem portálu. "Vyhradili jsme pro ni hlavní scénu v pátek od patnácti hodin," upozornil Spálený. Zájemci o vystoupení mohou zasílat návrhy do 30.4. na mail info@pivnifestival.cz, nebo na facebook. Hlasování proběhne na začátku května.

Vstupenky na festival jsou v prodeji od středy v radničním infocentru. Prvních tisíc kusů na každý den je k dispozici za devadesát pět korun.

Kompletní program festivalu najdete na webových stránkách Beerfestu.

Jan Procházka

Reklama

Atlant taxi s.r.o.

Katalog firem » Služby » Taxislužby

Společnost ATLANT­TAXI s.r.o. se dnes díky kvalitní a široké nabídce služeb (viz. web) řadí mezi největší a nejoblíbenější taxislužby v Olomouci a olomouckém regionu. Vozidla ATLAN...