Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Beerfest vypukne za měsíc. Zahrají na něm Horkýže Slíže, Mandrage, Tata Bojs i No Name

Zprávy z regionu

26.8.2016

Autor: jap

Tata Bojs, Horkýže Slíže, Mandrage, Peter Lipa, Vypsaná fiXa, Michal Hrůza a samozřejmě No Name. Beerfest konečně odtajnil jména účinkujících. Olomoucký svátek piva se letos přesunul na září, vypukne 22. a kromě skvělé muziky slibuje samozřejmě i nevšední pivní lahůdky.

Pivní festival vypukne letos netradičně až 22. září. Jinak je ale vše při starém. Koná se na Korunní pevnůstce a nabídne pivní i hudební program. Ve čtvrtek zahrají Cocotte Minute, Tata Bojs a Skyline. Pátečnímu programu pak vévodí stálice festivalu, slovenští No Name. Těšit se ale můžete i na Petera Lipu, Mandrage, chybět nebude ani Michal Hrůza. V sobotu pak zahrají Horkýže Slíže, Vypsaná fiXa, Vašo Patejdl a festival uzavřou Portless.
"Vzhledem ke stavu areálu letos nebude druhá scéna. O to víc času ale zbude návštěvníkům na pivo," usmívá se pořadatel Pavel Spálený. Na Beerfest podle něj tradičně míří celá řada pivovarů. Od těch nejmenších po ty velké. “Zatím máme domluveno zhruba dvacet pivovarů, další ještě přibudou,” prozradil Spálený a dodal, že na festivalu se určitě objeví Rodinný pivovar Bravůr, Minipivovar Lišák, Sedlčanský pivovar Krčín, Pivovar Riegrovka, Hanácký pivovar, Minipivovar Běleč nad Orlicí, Zámecký pivovar Břeclav, Řemeslnný pivovar Raven, Minipivovar Pacov, Bon, Vysoký Chlumec, Pivovar Černá Hora, Litovel, Klášter, Svijany, Samson, Nová Paka, Bernard, Gambrinus, Kozel, Budějovický Budvar a Plzeňský Prazdroj. Vstupenky na jednitlivé dny stojí 150 korun. Předprodej už byl zahájen. Kromě webových stránek je můžete koupit třeba v radničním infocentru.

jap

Reklama

Hostinec hřiště Slavonín

Katalog firem » Restaurace, stravování » Pivnice

Hospoda se nachází na fotbalovém hřišti FK Slavonín. Kapacita hospody je 60 míst, vhodné pro soukromé večírky a narozeniny s možností občerstvení. Čepujeme Gambrinus 10 ° nepasterizovan...