Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Casting na MissOK je v plném proudu

Zprávy z regionu

8.12.2016

Autor: rol

Soutěž MissOK se již naplno rozběhla. A vedle toho, že už odstartoval casting, hlásí MissOK také další novinku - celý projekt vzal pod svá křídla Miss Haná, takže došlo k unikátnímu spojení dvou soutěží krásy...

Kdo se stane letošní MissOK a usedne do křesla pro královnu krásy? Kdo se stane letošní MissOK a usedne do křesla pro královnu krásy? Foto: Jan Procházka

Díky spolupráci MissOK a Rádia Haná se dívky budou 24. března 2017 v olomouckém BEA centru ucházet, kromě titulu MissOK nově i o titul Miss Haná. Držitelka titulu Miss Haná se stane zároveň I. vicemiss OK. Miss Haná bude volena online hlasováním skrze webové stránky širokou veřejností, takže i vy můžete rozhodnout o tom, která z dívek se stane tou nejkrásnější na Hané.

Tým MissOK s velkým nasazením pracuje na přípravách čtvrtého ročníku této soutěže krásy. Ve spolupráci s ředitelem Radkem Čapkou a žáky Gymnázia Čajkovského se zrodilo video Mannequin Challenge, které je prezentací snahy do projektu zapojovat co nejvíce studenty středních škol. Tým MissOK navíc usilovně jedná s dalšími superhrdiny z celého světa, kteří se spolu s Iron Manem zúčastní finálového galavečera. Další, kdo potvrdil svoji účast, je Spiderman! Jména zúčastněných superhrdinů budeme postupně odtajňovat! Proto sledujte náš facebookový profil a webové stránky.

Kromě superhrdinů a krásných dívek uvidíte 24. března 2017 v BEA centru i super talenty. Tým MissOK pro Vás hledá výjimečné talenty středních škol, proto jestli i vy máte v okolí někoho, kdo umí něco ohromujícího, neváhejte jej/ji přihlásit na stránkách www.missok.cz. Kromě výše zmíněných novinek, se těšte i na tradiční dražbu fotoobrazů, jejíž výtěžek je věnován na dobročinné účely, promenádu v plavkách a vše ostatní, co k soutěži krásy neodmyslitelně patří.

rol

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip