Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 3.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ceny města budou v novém, nebo spíše staronovém.
 Asi se vrátí i do Hradiska

Zprávy z regionu

24.1.2015

Autor: roc jap

Menší počet kategorií, slavnostní ceremoniál s laureáty v hlavní roli a další úpravy a obměny Cen města. Noví olomoučtí radní si od těchto kroků slibují zvýšení prestiže ocenění, které se uděluje v závěru první poloviny roku.

“Vysoký počet kategorií při udělování Cen města by mohl v budoucnu vést k určité devalvaci tohoto ocenění. Navrhli jsme i proto snížení počtu kategorií z původních třinácti na čtyři,” vysvětluje náměstek primátora Pavel Urbášek. Novými kategoriemi pro udělení cen jsou Věda a výzkum, Kultura, Sport a Jiné. Zcela zrušeny byly jednotlivé kategorie v Ceně za počin roku. Pokud jde o podobu ceremoniálu, měl by být o něco kratší. “Hlavní ovšem je, aby středobodem oslavy byly sami laureáti Ceny města,” dodává Pavel Urbášek.
Současně radní schválili zkrácení období na podávání návrhů do 28. února a také upřesnili požadavky na uvedení povinných údajů do návrhu na udělení ceny. Diskuze se zatím ještě vede na téma místa konání příštího ročníku Cen města, kromě Moravského divadla je ve hře například i Slavnostní sál Klášterního Hradiska, kde se ceremoniál konal po mnoho let od samého počátku udílení.

roc jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941