Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Chcete studovat na Univerzitě Palackého? Přijďte se podívat, co vás čeká

Zprávy z regionu

20.11.2014

Autor: barsi

Už tento pátek se pět fakult Univerzity Palackého bude naplno věnovat budoucím vysokoškolákům. Pokud tedy uvažujete o studiu na vysoké škole nebo máte doma letošního maturanta, pak byste si neměli nechat ujít Den otevřených dveří na cyrilometodějské, filozofické, přírodovědecké, pedagogické fakultě a fakultě tělesné kultury. Ty od 9 do 14 hodin nabídnou zájemců informace všeho druhu. Aby se vám lépe pohybovalo mezi jednotlivými fakultami, bude pro všechny návštěvníky připravena speciální autobusová linka, která vás dopraví ke všem zapojeným fakultám zcela zdarma.

Univerzita Palackého se na den otevřených dveří vždy dlouhodobě připravuje, aby všem návštěvníkům poskytla kompletní informační servis. "Dny otevřených dveří Univerzity Palackého jsou tradiční aktivitou určenou těm, kdo se chtějí dozvědět více o možnostech studia na olomoucké univerzitě. Využijte příležitosti prohlédnout si místo svého budoucího studia na vlastní oči a zjistit si informace z první ruky," uvedl tiskový mluvčí Univerzity Palackého Radek Palaščák. Během informačních bloků na každé fakultě budou zástupci vedení informovat o podmínkách studia, náležitostech elektronické přihlášky a přijímacím řízení a odpovídat na veškeré dotazy zájemců. Studentům budou k dispozici také studijní referentky na studijních odděleních fakult.

Fakulta tělesné kultury si pro studenty připravila kromě informačních bloků také bohatý doprovodný program. "Zájemci si budou moci vyzkoušet paralympijský sport boccia nebo netradiční curling v indoorových podmínkách. Návštěvníky seznámíme také s výsledky mezinárodního výzkumu o zdraví a životním stylu mládeže nebo je pozveme do laboratoře zátěžové fyziologie," řekl vedoucí studijního oddělení Svatopluk Horák.

Uchazeči o studium budou moci využít bezplatnou autobusovou linku, která bude vyjíždět z hlavního nádraží, odkud bude pokračovat k pěti fakultám a také k univerzitním budovám v Olomouci-Holici.Jízdní řád speciálního autobusu pro budoucí studenty univerzity a jejich rodiče naleznete zde.

Program dne otevřených dveří spolu s nabídkou studijních oborů je k dispozici na www.studuj.upol.cz. Den otevřených dveří všech osmi fakult olomoucké univerzity se uskuteční v sobotu 17. ledna 2015.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip