Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Chlapec Na Vozovce se vydal přes silnici mimo přechod, srazila ho řidička v Alfě Romeo

Krimi

9.4.2014

Autor: mb

Desetiletý chlapec se včera odpoledne rozhodl, že si zkrátí cestu. Na ulici Na Vozovce přecházel mimo přechod, navíc mezi zaparkovanými auty. A to se mu vymstilo. V tom momentě tudy projížděla dvě auta. Zatímco první řidička ještě stačila zabrzdit těsně před chlapcem, druhá takové štěstí neměla. Náraz chlapce odhodil na stojící auto.

Nehoda se Na Vozovce stala včera po třetí hodině odpoledne. Podle informací od policie a jejich prvního vyšetřování se hlavním aktérem nehody stal desetiletý chlapec.
"Chlapec přecházel vozovku mimo vyznačený přechod pro chodce, měl vstoupit do vozovky z prostoru mezi zapakovanými vozidly v okamžiku, kdy tudy projížděla dvě vozidla – Ford Focus a Alfa Romeo,“ přiblížila okolnosti srážky mluvčí policie Irena Urbánková.
Řidička ve Fordu Focus ještě stačila zastavit těsně před chlapcem, zato řidička Alfy Romeo, která jela od Foersterovy ulice k Polívkově, už zastavit nestihla. "Chodec narazil do boku levého předního blatníku Alfy Romeo a nárazem byl odhozen na stojící Ford Focus. Alkohol byl u obou řidiček vyloučen dechovou zkouškou,“ sdělila dále Urbánková.
Při srážce chlapec utrpěl zranění a sanitkou byl převezen k ošetření do Fakultní nemocnice. "Podle lékařské zprávy se jedná o lehké zranění. Nikdo jiný zraněn nebyl, nedošlo ani ke škodě na vozidlech. Nehodu policisté dopravního inspektorátu nadále šetří,“ doplnila Urbánková.

mb

Reklama

OFFICE house Olomouc

Katalog firem » Služby » Pronájem virtuálních sídel a kanceláří

Virtuální sídlo pro firmy, provozovny, adresa trvalého pobytu. Cena zahrnuje umístění sídla firmy, provozovny nebo adresy trvalého pobytu na prestižní adrese Riegrova 17, Olomouc, v centru měst...