Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Chystáte se na letní párty? Staňte se královnou večera!

Tipy a názory

16.7.2014

Autor: Zuzana Doleželová

Dámy, čeká vás letní párty, a vy nevíte, co si vzít na sebe? Klasika. Navzdory plné šatní skříni zkrátka nemůžete najít žádný vhodný kousek. Když už taháte desáté šaty, které konečně skvěle ladí k nové kabelce, co jste si minule koupila, zjistíte, že ty černé lodičky už mají svá nejlepší léta za sebou, takže zase nic. My pro vás máme tipy, jak se obléknout od hlavy až k patě, abyste byla in. Vybrali jsme pro vás několik outfitů, kterými jistě zazáříte, trendy doplňky, boty, ale také skvělé líčení a neodolatelné letní parfémy. Tak, párty může začít!

A vezmeme to pěkně od oblečení. Samozřejmě máte zcela nepochybně ve svých skříních skvělé šaty, overaly, sukně či halenky, ale na párty chcete přece vypadat skvostně, takže musíte mít něco nového. Je to sice možná trochu marnivé, ale rozhodně to stojí za to. Navštívili jsme řadu obchodů, které jsou přímo nabité trendy věcičkami všemožných barev. Aktuálním hitem jsou nepochybně neonové barvy, ale nic nepokazíte ani klasikou v podobě černé či bílé. Módní jsou též květy nejrůznějších velikostí. Aby vám nebylo večer chladno, jednoznačnou volbou jsou sáčka – a to jak džínové bundičky, tak tradiční bílá saka z lehkých materiálů, která k létu neodmyslitelně patří. Třeba Promod v Galerii Šantovka nabízí zajímavé kousky. Ať už jste příznivkyní minišatů nebo sexy overalů, jistě si přijdete na své. Zkombinovali jsme pro vás vybrané outfity i s doplňky, tak se nechte inspirovat.

Další krásné oblečení jsme pro vás vypátrali v H&M v Galerii Moritz, kde je opět z čeho vybírat. My jsme zvolili klasiku v podobě letních bílých šatů a džínové bundičky, outfit jsme doplnili také kabelkou, botami na podpatku, moderními brýlemi a trendy šperkem, druhou volbou jsou neonové šaty a holými zády, které jsme doladili bílým sáčkem, hnědou kabelkou, botami na klínu a nechybí ani dlouhý náhrdelník v barvě zlata.

Pokud už máte jasno v tom, co si vzít na sebe, volba padne na šperky a doplňky. Módní trendy velí jasně: cokoliv barevného, svítivého, nápadného, zlatého či stříbrného je žádoucí! Samozřejmě berte v úvahu, že méně je někdy více. Pravidlem je jeden výrazný šperk, který doplníte dalšími drobnějšími. A také mějte vždy na paměti, že doplňky musí především ladit s celým outfitem. V obchodech naleznete nepřeberné množství náhrdelníků, náušnic, náramků, čelenek a spoustu další bižuterie, která je spolu lehce kombinovatelná. Pokud sáhnete po jednodušších šatech či overalu, hodit se vám bude nápadnější náhrdelník, pokud máte na sobě květované minišaty, při volbě doplňků už buďte obezřetnější. Spoustu zajímavých věcí mají třeba opět v H&M.

Co se však týče doplňků (od šperků přes šátky až po klobouky či kabelky), jasnou volbou je Stoklasa v Globusu. Sem by měly mířit kroky každé ženy, která touží být královnou večera. Na poměrně velkém prostoru si přijdou na své snad všechny dívky i ženy. Tento obchod opouštíte s vědomím, že se sem zase brzo vrátíte. Silně návyková záležitost.

Samozřejmostí jsou také trendy boty. A výběru se meze nekladou. Ať už dáváte přednost klasickým černým lodičkám na podpatku, nebo spíše oceňujete pohodlí v podobě zajímavých sandálů či žabek, na nichž se vyjímají barevné kamínky, určitě budete vypadat skvěle. Zajímavé boty jsme objevili v Tamaris v Galerii Šantovka nebo také v obuvi Reno.

Když už víte, co si oblečete na sebe, jaké doplňky ke svému outfitu zvolíte a jaké si obujete botičky, zbývá ještě líčení. Jistě se nabízí klasika v podobě kouřového - make-up, pudr, černá linka, světlé stíny ke koutku oka, směrem ven černé či stříbrno-černé stíny, pak pořádná porce řasenky, tvářenka a pak už jen nenápadný lesk na rty nebo naopak červená rtěnka podle toho, jak moc jste si nalíčila oči. Druhou volbou je líčení spíše dorůžova, jemuž dominuje především růžový lesk na rty nebo rtěnka ve stejné barvě, a nebo takzvané nahé líčení, které dá vyniknout vaší přirozené kráse a jen jemně zvýrazní vaše rysy. Vše je pochopitelně doladěno včetně laku na nehty, které by měly vždy vypadat upraveně. Zašli jsme do drogerie Rossmann a vybrali jsme pro vás pár zajímavých kousků, tak se podívejte.

A když už jste také perfektně nalíčená, zbývá vše podtrhnout ještě neodolatelnou letní vůní. V parfumerii Marrionaud v Galerii Šantovka nám skvěle poradili, které parfémy jsou v létě in. Skvěle voní, nejsou ale tak těžké, naopak z nich čiší svěžest a lehkost letních večerů. Podívejte se a vyberte si vůni, kterou si oblíbíte v prázdninových měsících. Personál parfumerie vám vždy pomůže nalézt tu takzvaně "na tělo". Navíc jsou v Marrionaudu právě akce - když nakoupíte za 1500 korun, čeká vás 300 korun sleva, když nad 2500 korun, těšte se na cestovní fén.

Oblečeny jsme od hlavy až k patě, perfektně upravené, sladěné k dokonalosti, tak zbývá jen vyrazit do víru letního večera. Užijte si skvělou párty s pocitem, že celý večer patří jenom vám. Tak to má být :)

Zuzana Doleželová

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941