Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Co přinesl týden: náklaďák na restaurační zahrádce, bezcitného cyklistu i boj proti kovošrotu

Tipy a názory

24.8.2014

Autor: mrt

Jen krůček od obrovského neštěstí, náklaďák v úterý v poledne smetl zahrádku restaurace U červeného volka, kvůli dešti naštěstí prázdnou. To byla zpráva, která v uplynulém týdnu stojí na špici čtenosti. A z ranku krimi jsou bohužel i další úspěšné aktuality: třeba ta o cyklistovi, který srazil ženu a nechal ji zraněnou ležet na chodníku.

Ta fotografie asi mluví víc, než jakýkoliv text. V úterý těsně před polednem zapomněl řidič Avie na Dolním náměstí zatáhnout ruční brzdu. Prázdný náklaďák se v kopci rozjel a zastavil se až od hradbu ze stolků a židliček na zahrádce restaurace U červeného volka. Kdyby nepršelo, mohla se stát tragédie, rozmary počasí tak zřejmě zachránily životy.

Vaši pozornost vzbudil i text o cyklistovi, po kterém pátrají policisté. Na chodníku podél Brněnské se srazil s jinou cyklistkou. ta upadla na chodník a zranila se, muž ovšem pokračoval dál a nechal ji ležet.

Zaujala vás ale také zpráva o chystané protiakci olomoucké radnice, která se rozhodla pomoci chválkovickým občanům s příliš hlučným sousedem: místním kovošrotem. Nemůže sice nařídit jeho ztišení, město ale zařídí několik odborných měření vlivů provozu na okolí. A výsledky postoupí krajskému úřadu, který pak bude moci zasáhnout.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip