Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Co přinesl týden: první trénink extraligových hokejistů, zhýralou kuplířku i stařenku, která přišla o desítky tisíc

Tipy a názory

27.7.2014

Autor: Barbora Sísová

Další prázdninový týden je za námi. A jak poznamenal náš kolega v pravidelném čtvrtečním fejetonu, je to skutečně "okurka“. Ale nebojte to bychom nebyli my novináři, abychom pro vás i v okurkové sezóně nenašli nějaká zajímavá témata. Takže co vás zaujalo tentokrát? Přestože je venku letní počasí, naši čtenáři sedí jako na trní a netrpělivě čekají, až se budou moct v Olomouci podívat na extraligový hokej. Proto se zvýšené pozornosti dočkal první trénink našich hokejistů a vaší pozornosti neunikl ani článek o novém mottu hokejového týmu. Zaujaly vás také dva kriminální příběhy o kuplířce, která nabízela služby nezletilých dívek, a o staré důvěřivé paní, kterou okradli.

Ano, skutečně to není sen. Olomoučtí hokejisté si už brzy zahrají proti extraligovým týmům. A aby to hned ze začátku nebyla ostuda, pustili se do tréninku s plnou vervou. V pondělí na led "Plecharény" vjelo pětatřicet hráčů, kteří doufají, že se za dva měsíce pořádně předvedou, co v nich vězí. Kdo všechno se na ledě ukázal a jak našim hráčům šel jejich první trénink po dlouhé pauze, si můžete přečíst v tomto článku.

O novém logu hokejistů jsme vás informovali už před několika měsíci, tentokrát si k logu přibrali i nové motto. A jak ho vybírali? Dali na názor svých fanoušků. Z 126 návrhů bylo vybráno pět , z nichž poté fanoušci formou ankety na hlavní stránce oficiálního webu klubu zvolili to nejlepší. Drtivým způsobem bylo jako motto pro hanácký celek vybráno "S KOHOUTEM VE ZNAKU, S BOJOVNOSTÍ V SRDCI". Tak uvidíme, zda jim přinese také štěstí.

Bohužel léto přeje také nejrůznějším kriminálním případům. Lidé jsou omámení, unavení, a tak občas ztrácí pozornost, proto se vyskytují daleko častěji také případy menších i větších krádeží. Bohužel se opět objevilo i hyenistické chování vůči starším spoluobčanům. Třiadevadesátiletá paní tentokrát naletěla dvěma mladíkům, kteří začali ženu na lavičce přesvědčovat, že v jejím bytě praskla voda a je nutná kontrola vodovodních trubek. Přesvědčit seniorku pro ně nebyl velký problém. Jeden z nich ji následoval do jejího bytu – prý když mu dá peníze, zařídí opravu. Než se paní stihla dovolat svého syna o radu, stihla jen zahlédnout, jak muž z jejího bytu rychle utíká ven a s sebou měl i 32 tisíc.

Další případ, který vás zaujal, bylo odhalení kuplířky, která na internetu na webových stránkách www.naprivat.cz v místnosti zvané Půvabné dívky – hotgirls nabízela sexuální služby. Často tak zajišťovala klienty i dívkám, které v té době ještě nebyly ani plnoleté. Převážně šlo o mladičké studentky, které si své klienty vodili do bytu na ulici 8. května v Olomouci. Výdělek si pak slečny dělily s kuplířkou. Nyní mají všichni útrum a kuplířce hrozí pobyt vězení vězení a to v délce od pěti do dvanácti let.

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

BOUNTY ROCK CAFE

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bary a kavárny

Restaurace a rockový klub. Pravidelné koncerty - Blues and Rock. Na čepu tankový Pilsner Urquell. Polední menu 10:30 - 14:00. Vaříme do každý den do 21:30 včetně sobot a nedělí.