Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 1.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dejte svým dětem za vysvědčení pořádnou odměnu: vezměte je do zoo, na bobovou dráhu nebo do akvaparku

Tipy a názory

29.1.2015

Autor: Barbora Sísová

Už dnes dostanou všichni školáci pololetní vysvědčení. A v pátek je čekají zasloužené pololetní prázdniny. Přemýšlíte, jak byste své dítko za jeho snahu odměnili? Variant se nabízí hned několik, vyrazit můžete třeba na lyže, do akvaparku na zmrzlinu nebo do zoo.  

Gratulujeme všem jedničkářům. Jejich snahu ocení v olomoucké zoo

Přestože všichni moc dobře známe větu: "Učíš se hlavně pro sebe" a tu snažíme vštípit také dětem, musíme si přiznat, že odměna za hezké vysvědčení vždy potěší. A co teprve v případě, kdy se na tomto důležitém kusu papíru vyjímají samé výborné. Ocenit šikovné jedničkáře se rozhodla také olomoucká zoologická zahrada. Snaživí jedničkáři se mohou podívat na zvířátka zadarmo. Do zoo však nemusíte spěchat přímo dnes. Akce platí od čtvrtka 29. ledna až do neděle 1. února.

Za vyznamenání jízda na bobové dráze zdarma

Pokud vaše dítě nedosáhlo na samé jedničky, nevadí. Všechny šikovné školáky s vyznamenáním ocení například v Parku sportu ve Hrubé Vodě. Během pátečního dne budou mít jízdu na bobové dráze zdarma. Do lyžařského areálu však nemusíte vozit přímo originál vysvědčení, který by zde riskoval svou zkázu. Bohatě stačí, když na pokladně předložíte kopii vysvědčení s vyznamenáním. V době chytrých telefonů můžete vysvědčení pouze vyfotit a dojít si pro jízdu na bobové dráze zdarma. A odměnou nejen pro děti, ale také jejich rodiče, bude spuštění nové, přes 500 metrů dlouhé, sjezdovky červené obtížnosti.

V akvaparku nabízí zmrzlinu pro všechny – pro jedničkáře i pětkaře

Ať už u vašich dětí vysvědčení dopadne jakkoli, v olomouckém aquaparku patří odměna všem. Každý školák do patnácti let, který předloží ve čtvrtek na recepci letošní vysvědčení, dostane zmrzlinu. A je úplně jedno, jestli jsou na vysvědčení samé výborné nebo se letos trochu nezadařilo. U bazénu pak začne den plný zábavy a soutěží. Děti budou stavět pyramidu nebo si zahrají napínavou hru na mravence. Ti nejlepší navíc vybojují odměnu.

A připraveni jsou na školáky také ve všech cukrárnách

Každé dítě zajisté potěší návštěva cukrárny, kde si bude moci vybrat zmrzlinový pohár nebo nějaký lahodný zákusek podle svých představ. Cukrárny s tím, že děti budou chtít oslavit svůj velký den právě tady, počítají. A jsou na příval dětí připraveny. Takže oslaďte si společně trochu život. Seznam doporučených cukráren najdete zde.

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

ELEKTROSERVIS ŠTĚPÁNEK

Katalog firem » Řemeslníci » Elektroinstalace

- opravny elek. domácích spotřebičů - opravny elektrického nářadí - záruční opravy (Braun, Solac, Esa, Ergo, Hoover, Iberna, Delos, Bravo, Fagor, De Longhi, Kenwood, Wterm - pozáruční ...