Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je -0.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Deset krasavic se uchází o korunku Miss Léto. Která se nejvíc líbí vám? Vyberte Miss Nejlepší adresa

Kultura

7.7.2014

Autor: onar

Deset dívek, jedna krásnější než druhá. Už podvacáté se na konci července uskuteční tradiční přehlídka Miss Léto. A stejně jako loni, i letos máte možnost dát hlas své favoritce prostřednictvím našeho portálu. Dívka s největším počtem hlasů dostane během slavnostního galavečera šerpu Miss Nejlepší adresa.

Stávají se z nich české i světové královny krásy. Rozhodně to není jen nějaká lokální přehlídka. Miss Léto bude letos už podvacáté hledat ty nejkrásnější dívky a mnohým tím odstartuje kariéru ve světě modelingu. Finální desítka už je na světě. Mezi porotci můžete letos opět usednout i vy, naši čtenáři. Vyberte si svou miss sympatie, svou Miss Nejlepší adresa. Stačí kliknout na obrázek dívky, která vás zaujala nejvíce. Ale pozor, máte jen jeden pokus! Všechny platné hlasy budou sečteny, jméno vítězky zveřejníme 23. července, kdy bude hlasování ukončeno.

Tradiční letní párty spojená s volbou královny léta se uskuteční před hotelem Flora 26. července od 18 hodin. Konkrétní podobu programu zatím pořadatelé ladí, jisté už ale je, že po loňském úspěchu se role opět ujme režisér a herec Jakub Kohák.

onar

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip