Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je -0.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Děsivý podchod v Hodolanech se dočká kompletní opravy

Zprávy z regionu

8.4.2014

Autor: jap

Je to jedno z nejhrozivějších míst Olomouce. Tak hodnotí lidé podchod pod ulicí Tovární. Nevábným podchodem přitom denně projdou stovky lidí včetně malých dětí. Radnice ho nyní opraví.

Ještě letos má začít kompletní oprava podchodu pod ulicí Tovární, který vede z Barákovy ulice v Hodolanech. "Podchod je v havarijním stavu. Původně jsme uvažovali, že bychom ho zavřeli, sčítání ale ukázalo, že jím chodí poměrně dost lidí a to včetně školáků. Rozhodli jsme se proto vyčlenit na rekonstrukci částku jeden milion korun," vysvětlil náměstek primátora Ivo Vlach.

Rekonstrukce podchodu zahrnuje opravy ocelových konstrukcí zastřešujících schodiště včetně jejich opláštění, opravu podezdívek, elektrických instalací a osvětlení. V rámci oprav budou provedeny také nové izolace, vnitřní povrchy v podchodu a přilehlý chodník.

Projektová dokumentace na opravu je zpracovaná, stavební náklady jsou vyčísleny na zhruba jeden milion korun.

jap

Reklama

Fotovoltaika - Solární panely

Katalog firem » Služby » Stavebnictví » Solární panely, fotovoltaika

Zabýváme se výstavbou FOTOVOLTAICKÝCH ELEKTRÁREN. Navrhneme řešení, vyřídíme veškeré možné dotace včetně zásuvky pro elektromobil. Nabízíme i TEPELNÁ ČERPADLA včetně dotací. Jsme p...