Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 6.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Díky MissOK se mi otevřely dveře do míst, kam bych
 se jinak nedostala, říká loňská vítězka Alžběta Krovová

Rozhovory

19.11.2014

Autor: Radim Kašpar roc jap

Už pátého prosince vypukne ve Slovanském domě casting na druhý ročník soutěže MissOK, tedy klání krásek z řad středoškolaček. Jak taková soutěž dokáže vítězce změnit život a kam všude jí otevřela dveře, o tom se rozpovídala úřadující MissOK Alžběta Krovová.

Už 5. prosince se uskuteční casting do druhého ročníku soutěže MissOK. Jste první nositelkou korunky pro vítězku. Doporučila byste slečnám účast v této soutěži?
Ano, určitě doporučila. Setkala jsem se už s mnoha dívkami, které by se chtěly věnovat modelingu nebo hostesingu. Často ale neměly možnost, jak se k tomu dostat, a právě pro ně je tahle soutěž skvělou příležitostí. Již mám za sebou pár obdobných akcí a MissOK je opravdu jedinečná, nejen tím, že za soutěží stojí Gabriela Franková, aktuálně nejkrásnější žena ČR. Takže holky, nebojte se, nějak se začít musí.

Změnila vám soutěž život? V čem se to vítězství promítlo?
Spíše než život mi soutěž změnila celkový seznam mých aktivit. Například dříve jsem se aktivně věnovala sportovnímu aerobiku, dnes už je přednější modeling a s ním spojené aktivity. Je toho sice hodně i přes týden a víkendy, ale snažím se zvládat obojí.

Nabízí se otázka, jak se to dá všechno zvládat se školou. Přece jen jste studentkou třetího ročníku gymnázia…
Mám štěstí, že mě ve škole všichni podporují, dokonce pan ředitel byl i na finále soutěže. Gymnázium se snaží celkově studentům, kteří se věnují zajímavým mimoškolním aktivitám, pomoci vše zvládat.

Nedávno jsme měli možnost vás vidět na přehlídce Beaty Rajské. Jaká to byla zkušenost?
Skvělá! Jsem za to velmi ráda. Byl to pro mě velký zážitek, navíc mé první setkání s tak významnou návrhářkou, jakou je Beata Rajská, proto si té možnosti nesmírně vážím. Bez zázemí ve Frankly models a účasti v MissOK by se to podařilo jen stěží.

Nedávno jste předváděla také na fashion show v Šantovce. Titul MissOK tedy otevírá dveře pro budoucí kariéru v této branži…
Jak už sem zmínila, je to rozhodně jeden ze správných kroků, které vám můžou pomoct dostat se k zajímavé práci či zkušenostem.

Co byste vzkázala studentkám, které váhají, zda se do soutěže MissOK přihlásit?
Ať se rozhodně ničeho nebojí a zkusí přijít alespoň na casting. Třeba je svět modelingu právě pro ně tou správnou volbou.

Dá se na takovou soutěž vůbec nějak připravit?
Díky tomu, že jsem se už dřív účastnila aerobikových soutěží i jedné soutěže miss, neměla jsem problém s vystupováním před publikem. Dokonce mě to i velmi bavilo. Samozřejmě, každá disciplína je něčím obtížná, ale i s tímto nám všichni na soutěži velmi pomáhali, včetně Gabči Frankové, která nás naučila vše, co se týkalo chůze a celkového vystupování.

Oddechnete si, až budete letos na soutěži sedět "na druhé straně" ?
Musím uznat, že bude příjemné poznat i ten druhý pohled. Už teď se moc těším na holky, které přijdou na casting 5. prosince do Slovanského domu. I na to, až si užiju finálový večer v pozici diváka.

Radim Kašpar roc jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip