Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na Šantovce nachystalo bohatý duben: s Karlem Plíhalem, Markem Ebenem i allenovskou komedií

Kultura

7.4.2015

Autor: jap

Marek Eben, Karel Plíhal, ale také světově úspěšná divadelní komedie o mužích a ženách Táta, Bohumil Klepl v bláznivé komedii podle filmu Woodyho Allena Prokletí nefritového škorpiona či kuchařská dílnička pro děti. Divadlo na Šantovce v dubnu rozhodně nehodlá nudit.

Pestrý program nabízí na duben Divadlo na Šantovce. Jako každý měsíc, i tentokrát si pro diváky připravilo mix divadla, hudby, zábavy a akcí pro děti. Už v pátek 10. dubna přijede Marek Eben. Tentokrát se představí v netradiční roli, moderátor pořadu “Na plovárně” totiž sám usedne v křesle zpovídaného. Jako hosta si ho do své talk show pozval David Hrbek. “Řeč bude o úskalí moderování, o tajemství tvorby, ale moderátor se bude ptát i na osobnější témata. Marek Eben je výsostný vypravěč, který ovšem nevytahuje na požádání ověřené odpovědi, tak jak to dělají někteří jiní. Vždy se snaží najít nové odpovědi na promyšlené otázky, a tak je téměř jisté, že to bude neopakovatelný večer,” slibuje manažerka divadla Petra Němečková. Hned dvakrát přiveze své představení příbramské Divadlo Antonína Dvořáka. 11. dubna se představí s hrou Neila Simona Rande s duchem, v níž diváci uvidí třeba Evu Holubovou či Oldřicha Víznera. 21. dubna pak stejná scéna přiveze allenovskou komedii Prokletí nefritového škorpiona s Bohumilem Kleplem.

Velkým zážitkem slibuje být 14. dubna i one man show Táta, světově úspěšná divadelní komedie o mužích a ženách, humorná zpověď novopečeného otce. V hlavní roli se představí Roman Pomajbo.
Chybět nebude ani hudba. Pokud jste si ovšem nestihli na 13. dubna zarezervovat lístek, máte smůlu. Karel Plíhal, který ten den v divadle vystoupí, je totiž beznadějně vyprodán.
Chystá se také program pro dětské diváky. Každou neděli se hrají pohádky. V dubnu je pobaví CIRKUS ANPU, dozví se jak zachránit princeznu a navíc se nejmenší přiučí kuchařskému řemeslu. Chybět nebude ani oblíbené LiStOVáNí Lukáše Hejlíka.
A v programu je i taneční představení. 18. dubna se diváci mohou nechat unést atmosférou Orientu v taneční show v podání studia Aysun. O závěr měsíce se pak postará komediální skupina Maniaci, kteří přivezou novou show o cestování časem.
Vstupenky na jednotlivá představení jsou k mání na pokladně divadla, rezervovat si je můžete i přes web.

jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941