Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na Šantovce představuje novou sezonu: přiveze Sklepáky, Hrzánovou, Stašovou, Duška i Ypsilonku

Kultura

5.7.2014

Autor: jap

Nabitou sezonu má před sebou Divadlo na Šantovce. Od září do června čeká na diváky dvacet špičkových představení v nichž se představí řada slavných jmen. Do Olomouce přijedou například Simona Stašová, Bohumil Klepl, Eva Holubová, Miroslav Etzler, či Jaroslav Dušek. A chybět nebude ani divadlo Sklep se svou besídkou. A milovníci kultury pozor: dovadlo zavádí i několik verzí předplatného.

Informace o předplatném získáte na webových stránkách divadla »
Bude to vlastně první regulérní sezona v divadle, které vzniklo loni v Galerii Šantovka. "Když jsme začínali, nevěděli jsme vlastně, jak to všechno bude vypadat, všechno jsme proto museli řešit za pochodu," vysvětlila manažerka divadla Petra Němečková. Nadcházející sezona je podle ní už připravena klasickým způsobem; do divadla během ní přijedou opravdové hvězdy. "Snažíme se ale vybírat jen kvalitní tituly, levné komedie a škváry tu nechceme," zdůraznila Němečková. Na jevišti se tak představí třeba pražský Ypsilonka se svou improvizační Pánskou šatnou s Martinem Dejdarem, Jiřím Lábusem či Pavlem Novým. Eva Holubová a Oldřich Vízner přivezou tragikomický příběh Rande s duchem. Famózní Simona Stašová se zase představí v inscenaci Drobečky z perníku. S veleúspěšným titulem Hrdý Budžes přijede Barbora Hrzánová. A chybět nebude ani legendární divadlo Sklep se svou Besídkou, kterou přivezou Milan Štaindler a David Vávra…

"Je toho opravdu hodně a vybrat by si měl každý. Chtěli bychom si ale své diváky trochu vychovat, proto jsme jako novinku nachystali předplatné ve čtyřech různých skupinách," prozradila Němečková. Divákům garantuje například jedno vybrané místo na všechna představení, uvítací drink a řadu dalších výhod u partnerů divadla. "V každé skupině jsou namíchána různá představení, něco lehčího, ale také náročnější věci," zmínila Němečková. Permanentky bude divadlo prodávat i na dětská představení, která uvádí pravidelně každou neděli. "Zavádíme i takzvané kupónové předplatné, kdy si divák může sám namíchat na co půjde," uvedla Němečková. Vstupnka na jedno představení se na pokladně prodává za 420 korun, při koupi předplatnéího může divák ušetřit deset až patnáct procent. Záleží také, zda si vybere místa vepředu či vzadu, která jsou levnější. "Předplatné se dá pořídit buď online na našem webu, na pokladně divadla nebo v infocentru Galerie Šantovka v přízemí do 15. srpna," doplnila Němečková. Termíny jednotlivých představení chce divadlo upřesnit co nejdřív.

Sezona 2014/2015 v Divadle na Šantovce


Mimo předplatné

Divadlo Sklep – BESÍDKA 2014
Sklep patří k tomu nejlepšímu, co lze v české zábavě najít a jejich Besídka je velké divadelní revue, které vybírá opravdové perly z dvacetiletí existence tohoto legendárního divadla. Hrají: David Vávra, Milan Šteindler, Jiří Fero Burda ad.

Divadlo Palace – A DO PYŽAM!
Brilantní situační komedie, která si neklade jiný cíl, než pobavit diváka za pomoci smršti zmatků a kamufláží, na jejímž konci se všichni převléknou do pyžam! Hrají: Jiří Langmajer, Kateřina Brožová, David Suchařípa ad.

Divadlo A.Dvořáka Příbram – HRDÝ BUDŽES
Legendární představení v hlavní roli s neuvěřitelnou Barborou Hrzánovou, která nás zkoumavým i naivním pohledem osmiletého dítěte sugestivně provede tragikomickými roky husákovské normalizace.

Divadlo Kalich – BEZ PŘEDSUDKŮ
Lechtivý příběh o kamarádství, tajemstvích, zvědavosti a o fungování dvou zdánlivě nespojitelných světů - ženského a mužského, zkrátka komedie pro odvážné diváky a ještě odvážnější herce. Hrají: Jana Paulová a Pavel Zedníček.

Předplatitelská skupina A

DIVADLO
Jedinečné a nespoutané improvizace Jaroslava Duška, Pjéra la Šé´ze, Zdeňka Konopáska a Viktora Zborníka.

Agentura Harlekýn – HERCI JSOU UNAVENI
Svižná francouzská komedie o hercích s herci Divadla na Vinohradech. Hrají: Svatopluk Skopal, Martin Zahálka, Naďa Konvalinková, Jan Čenský ad.

Filmová a divadelní agentura – NÁVŠTĚVY U PANA GREENA
Herecká exhibice Stanislava Zindulky a Matěje Hádka v roli dvou mužů, které rozdělují generace i názory a spojí je náhoda.

Studio DVA – VŠE O MUŽÍCH
Skvělá hra pro ženy, které vědí, že muže nejde nic jiného, než bezmezně milovat pro tři skvělé a okouzlující hráče ve dvanácti rolích. Hrají: Michal Slaný, Filip Blažek a Maroš Kramár.

Divadlo v Rytířské – ÚHLAVNÍ PŘÁTELÉ
Svěží francouzská komedie o tom, jak snadné je narušit dlouholeté přátelství aneb jak skvělé může být divadlo, když hercům sedí role na tělo. Hrají: Tereza Kostková, Miroslav Vladyka, Nela Boudová a Radek Holub.

Divadlo A.Dvořáka Příbram – DROBEČKY Z PERNÍKU
Famózní Simona Stašová v tragikomickém příběhu plném černého humoru s nadějeplným koncem.

Předplatitelská skupina B

Divadlo Ypsilonka – PÁNSKÁ ŠATNA
Jedinečná příležitost nahlédnout klíčovou dírkou do pánské šatny ypsilonských herců v představení plném spontánní atmosféry, improvizačních nápadů, jedinečného propojení herců a diváků. Hrají: Martin Dejdar, Jiří Lábus, Pavel Nový ad.

Divadlo v Řeznické – ČERVENÁ
Miroslav Etzler ve strhující roli umělce Marka Rothka, který svádí věčný souboj pokušení konzumu, moci a vlivu s uměním, pravdivostí a pokorou. Jedna z nejlepších inscenací sezóny 2013/2014.

Divadlo Háta – VZTAHY NA ÚROVNI
Bláznivá komedie plná záměn, situací a gagů, která Vašim bránicím nedá odpočinout. Hrají: Lukáš Vaculík, Kateřina Hrachovcová, Mahulena Bočanová, Ivana Andrlová ad.

Divadlo A.Dvořáka Příbram – RANDE S DUCHEM
Excelentní herecké výkony Evy Holubové a Oldřicha Víznera v tragikomickém příběhu slavné spisovatelky.

Divadlo Unglet – PAN HALPERN A PAN JOHNSON
František Němec a Petr Kostka v pečlivě propracovaném činoherním koncertu. Jedna z nejlepších inscenací sezóny 2013/2014.

Předplatitelská skupina C

Divadlo v Řeznické – ŠPATNÁ ŽENSKÁ
Rafinovaná komedie s nečekanými proměnami a překvapivými zvraty na věčné téma souboje mezi mužem a ženou. Hrají: David Matásek a Ilona Svobodová.

Divadlo Háta – BYT NA INZERÁT
Ztřeštěná komedie o tom, že někdy nestačí jen podat si inzerát a přijít na správnou adresu. Hrají: Martin Zounar, Adéla Gondíková, Ivana Andrlová ad.

Divadlo Unglet – RŮŽOVÉ BRÝLE
Tři skvělé herečky - Zuzana Bydžovská, Hana Maciuchová a Sabina Rojková - Vám na jevišti odpoví na otázku, zda může vzniknout silné přátelství i přes protikladné povahy.

Divadlo A.Dvořáka Příbram – PROKLETÍ NEFRITOVÉHO ŠKORPIÓNA
Rozkošně bláznivá komedie podle filmu Woodyho Allena s Bohumilem Kleplem v hlavní roli!
Agentura Harlekýn – TŘI NA LAVIČCE - Perfektně namíchaný koktejl humoru a lehkého smutku se třemi hereckými legendami. Hrají: Petr Nárožný, Ladislav Trojan, Květa Fialová.

jap

Reklama

AUTOVRAKOVIŠTĚ MORAVA

Katalog firem » Auto - moto » Autovrakoviště

Provádíme ekologickou likvidaci vozidel zdarma. Pro likvidaci vozů a autovraků jsme certifikování společností CALLPARs System. Náš pneuservis nabízí výměnu pneumatik, montáž a demontáž ko...