Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 12.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na cucky láká děti na příměstský tábor: bude se tvořit představení

Kultura

9.8.2016

Autor: roc

Máte děti, které mají rády divadlo? A co kdyby příští týden strávily právě v divadle? Je to možné, Divadlo na cucky totiž připravilo příměstský tábor, kde budou účastníci tvořit i experimentovat.

"Tábor je určen pro děti od 8 do 12 let, které mají chuť se bavit, zažít něco nového prostřednictvím hry a divadla. Zkoušet se bude každý den od 9:00 do 16:00. Závěrečné vystoupení je naplánováno na neděli 21. srpna od 17:00 v Divadle na cucky," představila lektorka Jana Jurkasová. A co na děti čeká? "Zažiješ radost ze společné hry a improvizace a vyzkoušíš si, co obnáší společná tvorba. Objevíš možnosti výtvarného vyjádření, radost z improvizace, pohybu, rozezníš svůj hlas, aby Tě všichni slyšeli. Všichni společně budeme experimentovat s řešením různých situací a poznáme divadelní zákulisí," přibližuje Jurkasová.
Cena 2 500 korun zahrnuje i oběd a pitný režim. Přihlásit se můžete na stránkách divadla.

roc

Reklama

VINOTÉKA SENECA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Vinotéky

Prodej charakteristických vín z prestižních vinařství ( např. Ing. Mádl František - je Vinařství roku 2011 - Velké Bílovice, Vinařství Volařík - Vinař roku 2011 - ZD Sedlec a mnoho dalš...