Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na cucky zve na postapokalyptický příběh Černá zrcadla

Tipy a názory

30.9.2014

Autor: barsi

Divadelní sezóna sotva začala a Divadlo na cucky představuje už druhý trumf podzimního programu. Na své scéně uvítá pražské Studio Hrdinů s inscenací Černá zrcadla.

"Divákům bychom chtěli nabídnout alespoň dvě zajímavá hostující představení měsíčně," říká Jan Žůrek, intendant divadla. "Vybíráme přitom z oblastí pohybového nebo alternativního divadla, které nám jsou nejbližší. V tomto ohledu je náš program výjimečný nejen v kontextu města, ale celého kraje," dodává.

Už 20. září mohli Olomoučané v divadle zhlédnout taneční skupinu Vertedance s jedinečným projektem Korekce, Černá zrcadla v režii Kathariny Schmitt přijdou na řadu v úterý 30. září. Postapokalyptický příběh sleduje témata osamělosti lidského vnímání, zamilovanosti nebo touhy po lidské blízkosti a zároveň nemožnosti blízkost snášet. V inscenaci pro jednoho herce exceluje Ivana Uhlířová. "Černá zrcadla se dostala do katalogu Czech Theatre, který vybírá to nejlepší z českých scén a doporučuje naše umělce do zahraničí. Věříme, že inscenaci ocení i naše publikum," uzavírá Jan Žůrek.

Úterní představení začne v 19:30 a vstupenky v ceně 150 a 100 korun je možno rezervovat na renovovaném webu divadla

barsi

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941