Reklama

Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav, venku je 24 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divoká noc v Olomouci: hořel osobní automobil i tramvaj

Krimi

13.1.2011

Autor: amb

Ke dvěma požárům dopravních prostředků vyjížděli včera v ranních hodinách hasiči z centrální požární stanice v Olomouci. V prvním případě likvidovali rozsáhlý požár osobního vozu na třídě Míru, ve druhém na tramvajové točně ve Fibichově ulici hořela elektroinstalaci tramvaje.

Informaci o požáru osobního automobilu přijala tísňová linka před půl druhou ráno. "Vyslaná jednotka po příjezdu na třídu Míru provedla dohašení ohněm zcela zasaženého vozu. Požár hasiči lokalizovali i likvidovali během několika minut za použití vysokotlakého proudu," uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

K druhému požáru dopravního prostředku vyjížděli profesionální hasiči na základě informace, kterou tísňová linka hasičského sboru přijala v 6:16 s tím, že na konečné tramvaje došlo k zahoření v horní části tramvajového vozu. "V tu dobu byla naštěstí tramvaj bez cestujících. Při příjezdu k události se potvrdilo, že došlo k zahoření elektroinstalace, a jednotka na místě provedla jen kontrolu za použití termokamery," konstatoval Hošák.

amb

Reklama

Morgan’s Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Rádi bychom Vás vzali na plavbu plnou skvělého jídla, pití a zábavy, kterou ocení nejen Vaši přátelé, ale také rodina nebo třeba kolegové z práce. To vše v samém srdci Olomouce, v objek...