Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je -0.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: voňavé cukroví, láska v U-klubu i změny jízdného

Tipy a názory

1.12.2015

Autor: jap

Čím bude zajímavý dnešní den? Co se bude dít ve městě Olomouci? Přinášíme pro vás telegrafický přehled dnešních očekávaných událostí ze světa společenského života, kultury i školství.

AKCE

V U-klubu se dnes chystá Láskopárty. Co to znamená? Těšte se na několik důležitých informací o pohlavně přenosných chorobách a hlavně na sadu netradičních kreativních soutěží s hodnotnými a užitečnými cenami předního výrobce prezervativů. Akce se koná v rámci Týdne boje proti AIDS.

NAŠE ČLÁNKY

Dnes pro vás chystáme opravdu sladký a voňavý článek. Kolegyně Zuzka Doleželová vám prozradí, kde vám upečou vánoční cukroví, kde koupíte nejrůznější potřebné náčiní a navrch přihodí několik receptů.

DOPRAVA

Dopravní podnik ode dneška zavádí hned několik změn. Zatímco dříve se zvýhodněné jízdné seniorů a dárců krve týkalo pouze olomouckých občanů, nyní jej mohou využít i ti, kteří do krajského města přijíždějí z okolí. Senioři nad sedmdesát let zaplatí ročně dvacet korun, držitelé Jánského plakety tři sta.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip