Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: návštěva prezidenta, startuje PRIX BOHEMIA RADIO

Tipy a názory

20.3.2017

Autor: Barbora Mrkvová

Pondělí je tady! Kde si start do nového pracovního týdne zpříjemníte? Podívejte se s námi.

Foto: Jan Procházka

Co se dnes chystá?

33. mezinárodní festival PRIX BOHEMIA RADIO 2017 

08:00 / DEN ZDRAVÝCH ZUBŮ / Galerie Šantovka
19:00 / Christopher Hampton: Úplné zatmění / Moravské divadlo
19:00 / Patagonie v Olomouci - přednáší Pavel Svoboda / U-Klub
19:30 / Handa Gote – Erben: Sny / Divadlo na cucky
20:00 / Crystal Monee Hall (USA) / ArtUm centrum

Přijíždí prezident

Do Olomouckého kraje dnes zavítá prezident Miloš Zeman. V Olomouci se setká se zastupiteli a následně vyrazí na třídenní turné po regionu. Podrobnosti o prezidentově návštěvě našeho kraje naleznete v našem článku.

Dnešním dnem startuje třiatřicátý ročník festivalu PRIX BOHEMIA RADIO. Základním posláním akce je zvyšování kvality rozhlasové tvorby a prezentace veřejnoprávních médií zemí V4 jako institucí, které vytvářejí a šíří kulturní hodnoty. Slavnostní zahájení proběhne o půl osmé večer v Redutě. Více informací včetně podrobného programu naleznete v článku.

Několik desítek studentů zubního lékařství bude spolu se studenty olomouckých zdravotnických škol dnes informovat návštěvníky obchodního centra Galerie Šantovka o důležitosti a zásadách ústní hygieny. Den zdravých zubů slibuje kromě spousty zajímavých a důležitých informací i bohatý doprovodný program.

Moravské divadlo přinese zbrusu novou inscenaci Úplné zatmění. Hra, která přiblíží vztah prokletých básníků Verlaina a Rimbauda, začíná v sedm večer. 

V U-klubu od sedmi hodin proniknete do tajů Patagonie. Multimediální cestopisnou přednáškou bude provázet Pavel Svoboda, který se vydal na velkou sedmiměsíční túru napříč Jižní Amerikou.

V Divadle na cucky si od půl osmé vychutnáte hru Erben: Sny. V představení pokračují Handa Gote ve zkoumání evropské imaginativní tradice a lokálních inspiračních zdrojů. Erben: Sny se kromě lidového divadla inspiruje také krátkým textem Karla Jaromíra Erbena. 

Crystal Monee Hall je jedním z nejpozoruhodnějších vokálních talentů, který se v posledních letech objevil na americké jazzové a písničkářské scéně. Zpěvaččin hlas, vytěžující její soulové základy, je doslova opojnou syntézou čistoty a syrovosti. V osm večer si umělkyni užijete v ArtUm centru.

Barbora Mrkvová

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941