Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: O.R.k., ekologický večer i DNÉ & DEATHS

Tipy a názory

22.3.2017

Autor: Barbora Mrkvová

Jsme v polovině týdne. Jaká bude středa v Olomouci? Podívejte se s námi...

O.R.k O.R.k Foto: Archiv pořadatele

Prezidentská návštěva pokračuje

Dnes zamíří prezident nejprve do Prostějova k 601. skupině speciálních sil generála Moravce, kde se také zúčastní ukázky akčního zásahu a techniky, svůj čtvrtý pobyt v Olomouckém kraji pak zakončí v Konici setkáním s občany v zámeckém parku, které je naplánované na 12:25. Prezident sem zavítá poprvé po osmdesáti letech.

Na co dalšího se dnes můžete těšit?

10:00Dopoledne s Rádiem Junior / Pevnost poznání
18:00Jan Sychra: Velcí lupenonozí korýši / Divadlo hudby
19:30Filmový klub: Julieta / Konvikt
20:00ORk - King Crimson meet Porcupine Tree / Bounty Rock cafe
20:00Chytrý kvíz / ArtUm 
20:00Radio Wave Live Session — DNÉ & DEATHS / Jazz Tibet Club

Veškeré akce naleznete v našem Kalendáři.

Mezinárodní festival rozhlasové tvorby, Bohemia Prix Radio, je v plném proudu. Akce dnes nabídne například Dopoledne s Rádiem Junior v Pevnosti poznání nebo koncert DNÉ & DEATHS v Jazz Tibet Clubu. Kompletní program na dnešní den naleznete na webových stránkách

Ekologický večer se chystá v Divadle hudby. Jan Sychra tady od šesti hodin bude rozprávět na téma Velcí lupenonozí korýši – ohrožení poutníci v čase a prostoru střední Evropy. 

Ve filmovém sále Uměleckého centra Konvikt si vychutnáte snímek Julieta. Dobře hodnocené španělské drama slibuje zajímavou podívanou a startuje o půl osmé večer. 

Zábavný večerní program pro partu přátel se chystá v ArtUmu. Přijďte si poměřit své znalosti a vědomosti a zasoutěžit si o pěkné ceny. Chytrý kvíz startuje v osm hodin. 

Máte rádi dobrou hudbu? Potom dnes večer zavítejte do Bounty Rock Cafe. Od osmi hodin se tady představí kapel O.R.k. na turné k druhému albu v březnu 2017. O.R.k. je kapelou King Crimson Pata Mastelotta a Porcupine Tree Colina Edwina. Dalšími členy jsou kytarista Carmelo Pipitone a zpěvák Lorenzo Esposito Fornasari. Jejich debutové album z roku 2015 získalo výborné recenze kritiků i posluchačů.



Barbora Mrkvová

Reklama

Knihovna Univerzity Palackého

Katalog firem » Kultura a umění » Knihovny

Knihovna Univerzity Palackého se skládá z Ústřední knihovny (Zbrojnice), Britského centra, knihovny Cyrilometodějské teologické fakulty, knihovny Fakulty tělesné kultury, knihovny Fakulty zd...