Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Král Rybář, Lenka Bradáčová, návštěva prezidenta pokračuje

Tipy a názory

21.3.2017

Autor: Barbora Mrkvová

Úterý je před námi. Co se dnes v Olomouci chystá a kam můžete zajít? Málo toho rozhodně nebude, přesvědčte se sami.

Foto: Jan Procházka

Kam dnes zajít?

13:15Lenka Bradáčová – vrchní státní zástupkyně / PF UPOL
18:00VOSTO5 – PROTON!!! A KOLAPS POPMUSIC SE TOČÍ DÁL! / Divadlo hudby
18:00JARNÍ SBOROVÝ KONCERT / Reduta
18:00Absolventský koncert / Koncertní sál KAE
19:00Paterson / Mozarteum
20:30Král rybář - Jarní bizár / Blues Bar Garch

Návštěva prezidenta, den druhý

Dnes prezident Miloš Zeman navštíví Šterberk a Uničov. Nejprve se v dopoledních hodinách setká s vedením i zaměstnanci společnosti Excalibur Army, odpoledne zamíří na šternberskou radnici a ve 14:10 se na Hlavním náměstí pozdraví s místními obyvateli. Prezidentská kolona se následně přesune do Uničova, kde prezident svůj program v 15:45 opět ukončí setkáním s obyvateli v centru města.

V rámci cyklu přednášek, které připravila Právnická fakulty Univerzity Palackého, se dnes představí vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Beseda začíná ve 13:15 v učebně MS1. 

Jevištní rozhlasová reportáž o objevu zapadlé ostravské kapely PROTON, která byla umlčena těsně předtím, než se stala slavnou, se chystá v Divadle hudby. Strhující příběh zapomenuté hudební legendy se uskuteční v rámci festivalu PRIX BOHEMIA RADIO od šesti hodin v Divadle hudby. 

Milovníci hudby dnes mohou vybírat hned ze dvou koncertů. Jarní sborový koncert ZUŠ CAMPANELLA se uskuteční v šest večer v Redutě a zazní na něm skladby P. Ebena, J. Říhy, J. Slimáčka, M. Rakové, E. Hradeckého, P. Klapila a také lidové písně. Druhý si vychutnáte v Koncertním sále Konzervatoře Evangelické akademie. Absolventský koncert začíná v šest hodin a na klavír se na něm představí Kristina Machačíková ze třídy MgA. Davida Mimry.

Drama i komedii v jednom si dnes od sedmi užijete v Mozarteu. O půl šesté tady startuje dobře hodnocený americký snímek Paterson, který vám ukáže, že i život, který je stereotypní, může být svým způsobem krásný.

A na promítání se těšte i v Blues Baru Garch. Film Král Rybář v hlavní roli s Robinem Williamsem slibuje napínavou a kvalitní podívanou.

Barbora Mrkvová

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip