Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Olomoucké kulturní prázdniny, poutavá výstava i zmrzka v aquaparku

Tipy a názory

30.6.2016

Autor: Zuzana Doleželová

Dnes je 30. června, to znamená poslední školní den! Co všechno nás čeká a co se v Olomouci děje? Tak třeba startují Olomoucké kulturní prázdniny a v Moravském divadle se představí Queen, Muzeum umění nabídne unikátní výstavu. A bude krásně, tak si ten čtvrtek pojďme užít :)

Dnes začínají Olomoucké kulturní prázdniny. Pořadatelé opět představí během celého léta výborné muzikanty a kapely, divadla pro děti nebo výstavy zajímavých umělců. V programu jistě zaujme vystoupení světově oceňovaného bluesmana Waltera Trouta nebo první olomoucký koncert vycházející hvězdy české pop music Báry Polákové, ale to je ještě daleko. 30. června je od 16:00 u Terezské brány připraveno divadlo pro děti a od 20:00 si můžete tamtéž přijít poslechnout Olomouckou Supergroup.

To v Moravském divadle máte možnost v 19:00 znovu vidět úchvatný balet QUEEN - The show must go on! S dětmi vyrazte třeba do kina Metropol. Už v 15:00 dávají animovaný film Hledá se Dory. Nebo s nimi běžte k vodě. Všechny děti do 15 let získají v aquaparku zmrzlinu zdarma. A také si nenechte ujít jednu hodně dobrou výstavu - Jindřich Štreit představuje v Muzeu umění (Ne)známé fotografie 1978–1989. Mezi nimi jsou i snímky, které ještě nikdy nikdo neviděl. Vernisáž odstartuje v 18:30.

A my vám mimo jiné přineseme tipy, kde si koupit něco hezkého na sebe. I v létě bychom si měli dělat radost :) Ale počkejte si až do odpoledne.

Hezký čtvrtek!


Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@nejlepsi-adresa.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Muzeum Olomoucké pevnosti o.s. - Korunní pevnůstka

Katalog firem » Kultura a umění » Muzea, expozice, forty

Jedinečná ucelená část barokní tereziánské pevnosti. Doklad významné vojenské historie Olomouce. Malebný kout v romantickém prostředí Bezručových sadů, pár kroků od centra města.