Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 3.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Užijte si den v galerii, divadle či ve vodě. A pozor, začíná uzavírka Velkomoravské

Tipy a názory

20.2.2017

Autor: Daniela Kučerová

Pondělí vůbec nemusí být pochmurné a depresivní. Podívejte se, na co všechno se můžete v Olomouci těšit. Ale taky nás čeká jedna nepříjemnost - uzavírka.

Mistr a Markétka Mistr a Markétka Foto: Jan Procházka

Co se dnes chystá?

19:00 / Tři ve dvou / Divadlo hudby (Galerie W7), Divadlo na cucky

19:00 / Mistr a Markétka / Moravské divadlo Olomouc

19:00 / kurz Aquafitness / Balneo centrum hotel Flora

Výstava tří studentů malby Fakulty výtvarného umění startuje v pondělí a výtvory reflektující studentský vztah k okolí, lidem a věcem z různých pohledů bude návštěvníky těšit až do 17. března. Výstava proběhne na dvou výstavních místech – v Divadle hudby a Divadle na cucky.

 Jeden z nejkrásnějších milostných příběhů z pera Michaila Bulgakova Mistr a Markétka potěší návštěvníky Moravského divadla. Ruský příběh z 20. století, ve kterém nechybí dobro ani zlo, začíná v sedm hodin.

Trápí-li vás bolesti zad a kloubů, může být pro vás lekce aquafitness tou pravou nenásilnou formu, jak se s problémy vypořádat. Cena jedné lekce je 150 korun.

Uzavírka Velkomoravské

Na frekventované komunikaci I/35 v Olomouci zahajuje Ředitelství silnic a dálnic další etapu rekonstrukce mostu přes řeku Moravu. Uzavírka poloviny mostu ve směru na Mohelnici proběhne v termínu 20. 2. - 30. 6. 2017. Po dobu uzavírky bude veškerý provoz sveden do protisměru a v obou směrech bude omezen na jeden jízdní pruh. Po celou dobu uzavírky nebude možné odbočení z Velkomoravské do Švýcarského nábřeží a ze Švýcarského nábřeží bude možný výjezd na Velkomoravskou pouze pravým odbočením. Tramvajový provoz zůstane po celou dobu uzavírky zachován v plném rozsahu. V důsledku uzavírky nedojde ke změnám v trasování linek MHD a obsluze zastávek, může však docházet ke zpožďování spojů. Uzavírce bude přizpůsobeno i světelné signalizační zařízení křižovatky a návazně budou upraveny i režimy světelné signalizace na křižovatkách Velkomoravská x Rooseveltova x Schweitzerova. Příjezd k OD Šatovka bude pro zásobování a individuální automobilovou dopravu veden po Velkomoravské na Holickou a Wittgensteinovu.

Daniela Kučerová

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip