Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Vladimír Mišík i Colores Flamencos

Tipy a názory

28.7.2016

Autor: bam

Je tady čtvrtek a pracovní týden se pomalu blíží ke konci. Co si dnes nenechat ujít?  

Ilustrační foto Ilustrační foto Foto: Jan Procházka

Dnešek se bude nést ve španělském duchu. Startuje totiž oblíbený festival španělské kutlury a flamenca Colores Flamencos 2016. Akce dnes představí koncert Flamenco Experience Sextet po kterém bude následovat Paella after party v Morgan´s Restaurant. Pokud máte chuť si udělat filmový den, doporučujeme navštívit kino Metropol, které odvysílá dva snímky španělské kinematografie, a to Ovcím vlak nikdy neujede a Sacromonte
Zasoutěžit si o hodnotné ceny můžete v Galerii Šantovka, která si na dnešek připravila oblíbenou vědomostní soutěž Ostře sledovaný vlak. Moderovat budou Jan Antonín Duchoslav a Monika Žídková.
Milovníci sportu jistě ocení fotografování Sigmy, která se nechá zvěčnit před nadcházející sezónou. Během dne se s Vámi podělíme o podrobnosti i fotografie. 
Den můžete zakončit v osm večer na nádvoří radnice, kde se v rámci Olomouckých kulturních prázdnin představí oblíbený zpěvák Vladimír Mišík 

bam

Reklama

RESTAURACE NA PILE

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

V příjemném prostředí nabízíme výborné polední menu, minutkovou kuchyni a 38 druhů pizz. Čepujeme piva z pivovaru Radegast. Jste srdečně zváni do naší restaurace.