Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 0.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: čeká nás velmi nabitá středa

Tipy a názory

1.6.2016

Autor: Jan Procházka

První červen. Dnešní den bude opravdu stát za to. Začínají svátky města, taky se bude v Olomouci natáčet film. Představíme vám novinky v Hrubé Vodě a v nemocnici dostanou opuštění novorozenci kufřík na cestu životem. Večer se rozezpívá nádraží. A taky nás čeká ohlédnutí za květnem.

Dnešní den bude opravdu nabitý. Pojďme ho rozebrat podrobně. Ráno se koná tisková konference po radě města. Čerstvé novinky z radnice pro vás během dne zpracujeme. Pokud tedy bude o co stát.
V nemocnici bude představen projekt "Život v kufříku", v rámci kterého jsou děti opuštěné jejich biologickými rodiči krátce po porodu vybaveny na cestu životem speciálním kufříkem se základní novorozeneckou výbavičkou a památníčkem, do kterého sestry píší informace o dni narození miminka, přidávají první fotografii dítěte a který ho potom provází životem. 
Ve Vlastivědném muzeu se dnes bude natáčet nový český film Miluji tě modře, v němž diváci uvidí například Václava Jílka, Táňu Medveckou, Marka Vašuta, Hanu Vágnerovou nebo Miroslava Táborského.
Na Václavském náměstí bude odhalen přístroj na pouštění poezie. Určitě si to nenecháme ujít. 
Svátky města, které potrvají až do neděle, zítra začnou vernisáží výstavy krakowských umělců v Galerii města Olomouce. 
Už dnes se rozezpívá nádraží. V 18:00 celá akce vypukne. Budete si moci poslechnout známé operní árie.
A u nás vám ještě prozradíme, jaké novinky se chystají v resortu Hrubá Voda. Určitě je to zajímavé. A taky se budeme ohlížet za květnem, protože pátý měsíc za to opravdu stál.

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Cestovní kancelář VICTORIA

Katalog firem » Cestovní ruch » Cestovní kanceláře a agentury, ON-LINE prodej

Jsme česká cestovní kancelář působící na trhu již 28 let. Specializujeme se především na rodinnou dovolenou u moře za velmi přijatelné ceny. Naší specialitou je dovolená v mobilních dome...