Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 3.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: čtení Bible, otevírá dopravní hřiště a vychází další historická fotoprocházka

Tipy a názory

21.3.2016

Autor: Jan Procházka

Možná to tak venku nevypadá, ale konečně začalo jaro. A máme tu pondělí. Jaké bude? Na našich stránkách vás dnes opět vezmeme na historickou fotoprocházku. Můžete se taky zapojit do pěkného projektu, který se koná už několik let: čtyřiadvacetihodinového čtení bible. A dobrou zprávu máme i pro děti: po zimní pauze opět otevírá dopravní centrum Semafor.

Je u pondělí, ale nezoufejte. Tento pracovní týden bude mít jen čtyři dny. Jaký bude ten první? Zpříjemníme vám ho dalším dílem historické fotoprocházky Olomouc Oldies. Vyjde po poledni a opět vás vezmeme na výlet časem. 
V radniční kapli se dnes koná zajímavá akce: čtyřiadvacetihodinové čtení Bible. Zapojí se do něj významné olomoucké osobnosti a vy můžete také. Stačí se zaregistrovat a vybrat si čas.
A dobrá zpráva pro děti (i rodiče) závěrem: po zimní pauze dnes opět otevírá dopravní centrum Semafor. A jako vždy chystá na sezonu bohatý program.

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Zdravotnický Materiál - Velkoobchod s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví » Zdravotnické potřeby, materiál

Distribuce a velkoobchod zdravotnického materiálu pro distributory, nemocnice, LDN, lékaře a fyzické osoby. Objednávky NON STOP. Nabízíme kompletní zdravotnický sortiment. Dodávky v náhradním ...