Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: dvojitý Pitt i pikantérie ze života tříděného odpadu

Tipy a názory

23.8.2016

Autor: roc

Úterý je tady. Jaké bude? Vypadá to na klid před bouří? Nebo jenom klid? Bude se dnes vlastně něco dít? Odpovíme.

Předposlední prázdninový týden vypadá až nezvykle klidně. Jako by se něco chystalo a teď na to město sbíralo síly. Jindy plné diáře jsou prázdné, pořadatelé nepořádají, politikové si nůžky na stříhání pásek brousí až na září, a tak se zdá, že dnes budou v Olomouci v provozu zase jen ta kina. Můžete zajít třeba do letního. Tam hrají klasiku s Bradem Pittem Babel. Pod širým nebem to může být paráda. A božský blonďák bude dnes vystupovat i v hlavní roli filmu Kalifornie, který dávají v rámci nezávislého léta v Blues bar Garchu. A tenhle polozapomenutý snímek plný násilí může být docela zajímavý. 
Pokud se nudíte, máme pro vás ještě jeden tip. Můžete si zdarma stáhnout novou aplikaci, kterou spustila olomoucká radnice. S její pomocí se dozvíte, kde se ve vaší blízkosti nacházejí kontejnery na tříděný odpad, detaily o každém z nich a spoustu zajímavostí a pikantérií z tematiky odpadového hospodářství. Tak veselé úterý!

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip