Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: pozveme vás na baroko, do Tramtarie na derniéru i na projížďku červeným ferrari

Tipy a názory

23.6.2016

Autor: Jan Procházka

Je tu malý pátek! Ten týden nějak letí, nezdá se vám? U nás dnes bude ještě rychlejší, vezmeme vás totiž na projížďku kultovním sporťákem. Ale čtvrtek toho přinese více, čtěte, prozradíme...

Jako každé prázdniny, i letos Olomouc zažije barokní divadelní festival. A my vám dnes přinášíme pozvánku, protože lístky rychle mizí. 
Očekávejte taky jednu ultrarychlou reportáž. Vyzkoušeli jsme si totiž jízdu nablýskaným červeným ferrari a dnes se podělíme o zážitky. A prozradíme, jak něco podobného můžete zažít i vy. (A rozhodně to nebude rada, ať si vsadíte Sportku a doufáte ve štěstí. Je to mnohem jednodušší.)
Večer můžete strávit v Tramtarii. Tam se chystá derniéra úspěšné Romance pro křídlovku, která se hrála od března roku 2013. A bude to zároveň i tečka za sezonou. Pokud jste tenhle kousek na motivy Františka Hrubína ještě neviděli, dnes je poslední šance. A určitě to stojí za to!

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip