Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: víkendové tipy, prezidentské sázení i Kaiser s Lábusem

Tipy a názory

20.5.2016

Autor: Jan Procházka

Uteklo to rychle, že? Máme tu pátek. Jaký bude? Třídenní návštěva prezidenta Zemana vyvrcholí v zámeckém parku v Čechách pod Kosířem. A my vám nabídneme i tipy, jak naložit s víkendem. A chystá se toho hodně. Třeba muzejní noc, nebo Kaiser a Lábus.

Návštěva prezidenta Miloše Zemana v Olomouckém kraji končí. Dnes navštíví prezident průmyslovou zónu v Chomoutově, pak se přesune do Kojetína a pobyt zakončí zasazením stromu v zámeckém parku v Čechách pod Kosířem. Budeme s ním a zaznamenáme pro vás vše podstatné.
Pokračuje festival Divadelní Flora. Na programu má například inscenaci Burn holandského souboru United-C. 
Ke konci se pomalu blíží také festival Dvořákova Olomouc. Ten hned nabídne koncert Moondance Orchestra Martina Kumžáka, vystoupí i zpěvačka Dasha.
V Divadle na Šantovce vystoupí populární dvojice Kaiser a Lábus. Přivezou představení Žena za pultem - Pult osobnosti. Je třeba něco dodávat?
Dnes večer se také odehraje populární muzejní noc. Ta zpřístupní návštěvníkům sbírky významných muzeí, galerií a dalších kulturních institucí. Je to jedinečná příležitost projít si výstavy v neopakovatelné atmosféře páteční noci.
A jako každý pátek u nás dnes vyjdou Tipy na víkend. Prozradíme, co se bude dít.

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip