Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 9.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: začíná čas letního spánku, ale aspoň bude krásně

Tipy a názory

30.5.2016

Autor: Jan Procházka

Sedmadvacet stupňů, sluníčko. Tak začíná nový týden. Při pohledu do kalendáře to sice nevypadá na den nabitý událostmi, ale to už tak touhle dobou bývá každý rok. Je čas se přeorientovat na relax. A dnes by to klidně šlo.

Odpočatí po víkendu? My ano. A co že nás to dnes čeká? Při pohledu do kalendáře to vypadá, že město začíná letně pospávat. Ale nebojte, za pár dnů začnou svátky města, půlmaraton. Tak zlé to zase nebude. Dnes po práci ale zkuste raději vyrazit třeba k vodě. Plavecký bazén už má otevřenou i venkovní část, v neděli tam zavítalo celých 45 návštěvníků. Takže zatím žádná tlačenice. I akvapark hlásí, že venku už rozmístil opalovací lehátka. A koupat se určitě dá i na Poděbradech a dalších místech. Je to na vás. A pokud by se vám po koupačce zachtělo kultury, tak třeba v Metropolu bude Jean-Paul Belmondo vzpomínat na místa natáčení svých slavných filmů.

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip