Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: přichází Valentýn, vychází víkendové tipy

Tipy a názory

12.2.2016

Autor: jap

Čím bude zajímavý dnešní den? Co se bude dít ve městě Olomouci? Přinášíme pro vás telegrafický přehled dnešních očekávaných událostí ze světa společenského života, zábavy i dopravy.

POLITIKA

Ve velkém sále na Hynaisově ulici dnes zasedají zastupitelé Olomouckého kraje. Na programu mají jednání o dotacích i rozpočtu.

NAŠE ČLÁNKY

Je tu opět pátek a s ním i naše víkendové tipy. Dozvíte se, kam vyrazit, pokud nechcete strávit sobotu a neděli doma. Pozveme vás na plesy i speciální akce spojené s Valentýnem.

ZAJÍMAVOSTI

Láska prochází žaludkem. V mnoha restauracích chystají speciální valentýnská menu. Svátek zamilovaných se slaví už v neděli, kam vyrazit se svou milou či milým, i to vám poradíme v našem gastrospeciálu.

KULTURA

Bounty Rock Café zveřejnilo termín velmi zajímavého hudebního počinu. 20. dubna se v Clarionu představí Michal Horáček a spolu s ním jeho projekt Na cestě 2016 se zpěvačkou Lenkou Novou a Františkem Segradem. Předprodej bude zahájen už brzy a včas se o něm od nás dozvíte.

jap

Reklama

Čalounictví Niké

Katalog firem » Řemeslníci » Čalounictví

- ČALOUNĚNÍ - AUTO-MOTO ČALOUNĚNÍ - KOMPLETNÍ RENOVACE NÁBYTKU JAK ČALOUNĚNÍ TAK DŘEVA - NÁVRHY A KONZULTACE POUŽITÍ MATERIÁLU NÁBYTKU - RENOVACE VETERÁNŮ - NÁVRH JAK INTER...