Reklama

Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav, venku je 23.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Hrubé Vody až do pátku nepojedou vlaky, nahradí je autobusy

Zprávy z regionu

12.8.2013

Autor: onar

Od dnešního dne až do pátku budou do Hrubé Vody místo vlaků jezdit autobusy. Výluku na trati si vynutí pravidelné opravy. Dráhy ale slibují, že se postarají i o cyklisty, kteří do této oblíbené destinace často míří.

Na trati Olomouc - Hrubá Voda dnešním dnem začíná výluka, kterou si vynutily opravy. Až do pátku proto v tomto úseku místo vlaků jezdit výlukové autobusy. Právě této trati ale často využívají i cyklisté. "Služba úschova během přepravy je v úseku dotčeném výlukou nahrazena službou Rozšířená přeprava spoluzavazadel, především jízdních kol. Přeprava jízdních kol za rychlíky je zajištěna malým nákladním automobilem, za osobní vlaky v zavazadlovém prostoru autobusu náhradní dopravy, služba se ale poskytuje jen do vyčerpání kapacity," sdělila mluvčí drah Kateřina Šubová. Náhradní zastávky budou podle ní umístěny před nádražními budovami či zastávkami, v Olomouci je stanoviště u východu z nového podchodu.

onar

Reklama

PORSCHE OLOMOUC

Katalog firem » Auto - moto » Autobazary

Výkup a prodej ojetých vozů všech značek • komisní prodej • výkup za hotové • výhodný leasing a úvěr přímo na místě • garance původu vozu