Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Olomouce míří Tublatanka, přiveze nestárnoucí hity

Kultura

20.5.2009

Autor: vd

Legendární rocková kapela Tublatanka zavítá už zítra společně se skupinou Team revival do Olomouce. Koncert v Sidii začne v 19 hodin, o hity rozhodně nebude nouze.

Tublatanka je slovenská kapela založená v roce 1982. Má na kontě několik set tisíc prodaných desek, koncerty na vyprodaných stadionech a hity, které se staly symbolem sametové revoluce. V současné době skupina vystupuje ve složení Maťo Ďurinda (zpěv a kytara), Juraj Topor (basová kytara) a Peter Schlosser (bicí). V téměř dvouhodinovém koncertu nebudou chybět všechny největší hity jako Pravda víťazí, Dnes, Matka a další. Tublatanka předvede průřez celou svou pětadvacetiletou tvorbou.
Kapela Team revival vznikla v roce 2003. Vůdčí postavou je zpěvák a kytarista Martin Zrun, který jako by z oka vypadl originálu, Palo Haberovi. Dalšími členy jsou kytarista Martin Petráš, klávesista Ivoš Hrnčíř, bubeník Petr Pastucha a baskytarista Jan Wojaczek. Vystupují po celé České republice a Slovensku. Hrají skladby jako Mám na teba chuť, Malá nočná búrka, Slovník cudzích snov nebo Reklama na ticho.

vd

Reklama

Zdravotnický Materiál - Velkoobchod s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví » Zdravotnické potřeby, materiál

Distribuce a velkoobchod zdravotnického materiálu pro distributory, nemocnice, LDN, lékaře a fyzické osoby. Objednávky NON STOP. Nabízíme kompletní zdravotnický sortiment. Dodávky v náhradním ...