Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 0.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Olomouce míří punk rocková legenda Billy Talent. Na Korunní pevnůstce zahraje 1. srpna

Kultura

6.3.2017

Autor: jap

Koncert roku bude letos v rytmu punk rocku. Na Korunní pevnůstce vystoupí v rámci Olomouckých kulturních prázdnin kanadská kapela Billy Talent. První srpnový den by si měli všichni fanoušci zatrhnout v kalendáři červeným fixem. S koupí vstupenky by však neměli otálet. Předprodeje už běží.

Zpěvák Benjamin Kowalewicz. O tom, že by Billy Talent mohli vystoupit v Olomouci, se šuškalo už několik let. Nyní se to konečně podařilo. Zahrají tu 1. srpna. Zpěvák Benjamin Kowalewicz. O tom, že by Billy Talent mohli vystoupit v Olomouci, se šuškalo už několik let. Nyní se to konečně podařilo. Zahrají tu 1. srpna. Foto: ČTK / David Taneček

Kanadská legenda Billy Talent se v rámci svého letního festivalového turné zastaví i v Olomouci. První srpnový den zahraje na Korunní pevnůstce. "Bude to jediné letošní vystoupení této kapely v Česku," slibuje pořadatel Dušan Neumann z agentury Bounty Rock Cafe Promotion, která koncert v rámci festivalu Olomoucké kulturní prázdniny pořádá. O tom, že by Kanaďané mohli v Olomouci vystoupit, se šuškalo už několik let. Nyní se koncert konečně podařilo domluvit. "Billy Talent mají v Česku velmi silnou základnu fanoušků a pravidelně tu koncertují. Naposledy hráli loni v Praze, kdy zde představili novinku Afraid of Heights. Právě hity z posledního alba, které odborníci řadí k tomu nejlepšímu, co kapela vydala, zcela jistě zazní také v Olomouci. Muzikanti ale ve svých setlistech nikdy nezapomenou ani na staré pecky," popsal Neumann.

Vstupenky na olomoucký koncert šly do prodeje dnes a fanoušci by s jejich koupí neměli otálet. Pořídit se dají za 799 korun buď v internetových předprodejích nebo v Bounty Rock Café na třídě Kosmonautů.

jap