Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dvojnásobnou vraždu v Tovačově má na svědomí zřejmě vnuk oběti. Hrozí mu až výjimečný trest

Krimi

19.6.2015 aktualizováno 22.6.2015 11:46

Autor: mb

Tovačovem včera v noci otřásla tragédie. V bytě jednoho z domů se našla dvě mrtvá těla muže a ženy, kteří tady bydleli. Podle lékaře za jejich smrt může někdo třetí. Ještě v pozdních nočních hodinách se policii podařilo zadržet čtyřiadvacetiletého mladíka, kterého z hrůzného činu podezřívá. nejsmutnější je, že jde o vlastního člena z rodiny zavražděných. Muž je aktuálně stíhán vazebně, v případě, že jej soud uzná vinným, hrozí mu až výjimečný trest.

Čtyřiasedmdesátiletý muž a o dva roky mladší žena zemřeli ve vlastním bytě. Podle přivolaného lékaře ale zřejmě o nešťastnou náhodu nešlo, jejich život měl ukončit někdo třetí. Podezření krátce po nálezu mrtvých těl padlo na čtyřiadvacetiletého mladíka z Prostějova - vnuka zavražděné, údajně problémového mladíka.
"Bezprostředně po oznámení události bylo na základě zjištěných a prověřených informací zahájeno intenzívní pátrání po možném pachateli. Ještě téhož dne jsme v pozdních nočních hodinách zadrželi čtyřiadvacetiletého podezřelého muže a umístili ho do policejní cely,“ vyjádřila se k policejnímu vyšetřování mluvčí Jitka Dolejšová. Nově policie k případu prozradila pouze to, že proti mladému muži zahájili kriminalisté trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin vražda. "Muž je stíhán vazebně, v případě, že jej soud uzná vinným, obviněnému hrozí trest odnětí svobody až na dvacet let, případně výjimečný trest," upřesnila Dolejšová.

Dobu a příčinu úmrtí by měla upřesnit až nařízená soudní pitva. "V tuto chvíli probíhají další procesní úkony trestního řízení směřující k objasnění příčin a okolností dvojnásobné vraždy a k usvědčení jejího pachatele,“ dodává Dolejšová.
Jak tedy seniorský pár zemřel, zatím není jasné. Motiv jednání obviněného a okolnosti jsou podle policie dále předmětem dalšího vyšetřování.

mb

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz