Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 4.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ekojarmark vypukne již v pondělí. Láká na tradiční řemesla i bohatý hudební program

Zprávy z regionu

29.4.2017

Autor: bam

Velký Ekojarmark ukončí 1. května na Horním náměstí v Olomouci dvacátý sedmý ročník festivalu Ekologické dny Olomouc. Historické centrum města se zaplní stánky s tradičními řemesly. Ty navíc doplní řada hravých stanovišť pro rodiče s dětmi, koncerty, dílny o udržitelné domácnosti bez odpadků a divadelní představení.

Foto: Archiv pořadatele

Součástí jarmarku je tradičně také kampaň "Olomouc třídí odpad". Pořadatelé v rámci jejího programu vyhlásí výsledky soutěže škol ve sběru starého papíru. Svět odpadů, od jejich původu až po recyklaci, představí lidem i dětem společnosti Eko-Kom, Ekolamp a Ecobat. Asekol ve dvě hodiny předá na hlavním pódiu televizor výherci, který bude slosován z lidí jež donesou na jejich stánek během dne starý mobil.

Lidé mohou spojit návštěvu Ekojarmarku také s originálními prohlídkami města. Olomouc mohou vidět z výšky radniční věže, z vody a očima lidí bez domova. Na některé workshopy a prohlídky je nutné se přihlásit. Veškeré informace i přihláškách i programu naleznete na www.slunakov.cz.

Celý program doprovodí řada skvělých kapel z České republiky i Slovenska. Diváci se mohou těšit na představení Tomáš Kočko & ORCHESTR, Žamboši, Marshall Malinovsky, Ivan Hlas Trio, Živé Kvety, Lanugo, Korben Dallas a Luboš Pospíšil £ 5P,

Ekojarmark, to je májová Olomouc, alternativní přístupy k životu, spousta muziky, skvělé divadlo a pěkné dárky z rukou řemeslníků. Přijďte slavit život a pobýt spolu, v pondělí 1. května od půl jedenácté.

bam

Reklama

Ordinace kardiologa a internisty - MUDr. Zdeněk Vomáčka

Katalog firem » Zdravotnictví » Interní ordinace a pracoviště

Provádíme diagnostiku a léčbu všech kardiologických a interních chorob za pomoci echokardiografie, tlakového Holtera, břišní sonografie a krevních odběrů.Návštěvu lze domluvit telefonicky ...