Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 1.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Fanoušci Mory vybrali klubové motto: "S kohoutem ve znaku, s bojovností v srdci"

Sport

25.7.2014

Autor: rhe

Mora má nové klubové motto. Víc než týden měli fanoušci Mory na to, aby vybrali z pěti návrhů na motto pro HC Olomouc to finální, které následně hanácký celek bude používat ke své propagaci. Volba fanoušků byla naprosto jasná. Celkem 66 % procent hlasujících zvolilo "S kohoutem ve znaku, s bojovností v srdci". Tak zní nové motto pro extraligového nováčka.

Na začátku července vyzvalo vedení klubu HC Olomouc své příznivce k tomu, aby pomohli s vytvoření týmového motta. Z celkem 126 návrhů bylo vybráno pět finálových, z nichž poté fanoušci formou ankety na hlavní stránce oficiálního webu klubu zvolili to nejlepší. Drtivým způsobem bylo jako motto pro hanácký celek vybráno „S KOHOUTEM VE ZNAKU, S BOJOVNOSTÍ V SRDCI“.
Autorem vítězného návrhu se stal pan Karel B., jenž dostane poukaz na šálu a čepici z nové kolekce fanshopu, jehož příprava pomalu finišuje. Vítězi srdečně gratulujeme.
"Motto, které fanoušci vybrali, se mi líbí, jasně charakterizuje náš klub. Kohout je s námi dlouhodobě spojen a bez bojovnosti bychom v extralize nebyli,“ vyjadřuje se marketingový manažer Mario Cartelli.
Se svým ohlasem se přidal i kapitán mužstva, obránce Jakub Bartoň. "Myslím, že nápad, kdy měli fanoušci vybírat motto, je od klubu super věc. Motto se mi líbí, je dobré a výstižné. Doufám, že nám přinese štěstí a třeba nám i psychicky pomůže.“

Finálová Motta
Motto 1: Víra v sílu, síla v týmu
Motto 2: Jedno srdce, jeden klub
Motto 3: Bojovnost, síla, urputnost
Motto 4: Hrdé město, hrdý tým
Motto 5: S kohoutem ve znaku, s bojovností v srdci

Reklama

HOKEJOVÁ STŘELNICE

Katalog firem » Zábava, volný čas

Hokejová střelnice v Olomouci je místem pro každodenní trénink střelby pro všechny, kdo na sobě chtějí makat a chápou, jak důležitý trénink střelby je. Střelnice je určena jak pro prof...