Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Fantom heren je za mřížemi. Pistole, kterou ohrožoval servírky, byla z hračkářství

Krimi

22.9.2014

Autor: mrt

Muž v kapuci, který má na svědomí několik loupežných přepadení heren, už sedí za mřížemi. Policisté ho dopadli už ve čtvrtek, případ zveřejnili až nyní. Osmadvacetiletému lupiči hrozí deset let.

Pár týdnů stačilo olomouckým policistům na vypátrání a dopadení lupiče, který měl na svědomí přepadení dvou heren. "Šetřením, ale i díkly medializací případu, jsme zjistili, že pachatelm je osmadvacetilý obyvatel jedné z olomouckých ubytoven. Muž byl zadržen, v současné době už pobývá ve vazbě," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Lupič měl podle ní 29. srpna přepadnout hernu Magic na Masarykově ulici a 4. září stejným způsobem i hernu Daytona na Barvířské ulici. "Vydělal" si dohromady asi dvacet pět tisíc korun. "K loupežným přepadením se přiznal. Pistole, kterou používal při obou přepadeních, byla maketa z hračkářství," doplnila Štrbáková. Muži nyní hrozí desetileté vězení.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip