Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 0.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Finalistka Miss Gabriela Bendová udělala radost dětem
 v olomoucké nemocnici

Zprávy z regionu

24.4.2014

Autor: jap

Finalistka letošní České Miss a olomoucká rodačka Gabriela Bendová udělala radost dětem hospitalizovaným v olomoucké nemocnici. Navštívila jejich dílničku a spolu s nimi se pustila do výroby korálků. Do budoucna má přitom i další plány, jak dlouhodobě nemocným dětem pomoci.

Malí pacienti na dětském oddělení olomoucké nemocnice měli dnes vzácnou návštěvu. Přišla za nimi finalistka letošní České Miss Gabriela Bendová. Olomoucká rodačka s nimi pobyla v dílničce, kde si děti krátí dlouhé chvíle třeba výrobou korálků. Výtvory si pak mohou odnést, některá díla ale jdou do prodeje. Výtěžek pak putuje nadaci Šance, která se tu stará o dlouhodobě nemocné děti. "Jako dítě jsem v nemocnici pobývala často a vždycky jsem se hrozně nudila. Tak jsem si řekla, že bych mohla dětem udělat radost," svěřila se Bendová. Spolupráci s nemocnicí by ráda rozvinula. "Zatím přemýšlíme, co by se dalo podniknout. Napadlo mě třeba, že bych zapojila kamarádky z Miss... Ale zatím ještě není nic domluvené, záleží také, jaký bude zájem z druhé strany," naznačila. Dvaadvacetiletá modelka a studentka Moravské vysoké školy by se ráda zabývala i charitou. "Určitě mě to láká. Mám hodně blízko k dětem, takže bych to chtěla zaměřit tímto směrem," poodhalila další plány Gabriela Bendová.

Z návštěvy měly radost i děti. "Jsem moc rád. I proto, že můžeme společně pomáhat dalším dětem aby se rychle uzdravily. A také aby si jich všimli lidé," myslí si osmiletý Jindra, který si dnešní návštěvu nenechal ujít, přestože už to měl "za pár".

jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941