Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Firma Fofrnet poskytuje nejen internet, ale také rozdává radost i dárečky

Advertorial

26.11.2015

Autor: Barbora Sísová

Logo společnosti Fofrnet vidíte v Olomouci a jeho okolí na každém rohu. Až ho uvidíte příště, rozhodně se u něj zastavte a když si u něj uděláte i selfíčko, možná vyhrajete i nějakou cenu. To je jen jedna z akcí, které si pro vás na předvánoční období nachystala firma Fofrnet. Ta už se nevěnuje pouze poskytování internetu a televize, ale snaží se zabavit také celou rodinu, včetně těch nejmenších.

Provozní ředitel společnosti Fofrnet Jiří Valihrach představuje akce pro celou rodinu, které jejich společnost pořádá. Provozní ředitel společnosti Fofrnet Jiří Valihrach představuje akce pro celou rodinu, které jejich společnost pořádá. Foto: Ondřej Hlaváček

Olomoucká lokální firma Fofrnet poskytuje internetové služby už od roku 1999, za šestnáct let svého trvání však prošla určitým vývojem a své portfolium rozšířila také o ostatní služby, jako je například televize, která se zastaví, přehraje pořad od začátku nebo přeskočí reklamy. Uživatelsky příjemný je i dostupný technický servis, který poskytují sedm dní v týdnu, přes celý rok, od osmi do osmi. "Pokud máte nějaké problémy s internetem, stačí, když se ozvete na naši info linku. Nedovoláte se vzdálenému operátorovi v call centru, ale přímo našim technikům na firmě, kteří sedí u počítače a monitorují situaci, takže jsou schopni ji okamžitě vyřešit," popisuje provozní ředitel společnosti Jiří Valihrach. Stav internetové sítě může také jejich zákazník prověřit pomocí mobilní aplikace, která ukrývá další speciální vychytávky, jako například online obraz z dopravních kamer v Olomouci, místa, kde je internet zdarma a akční slevové kupóny od jejich partnerů.

Mezi klienty patří především olomoucké domácnosti – po optice i bezdrátové technologii. Svou internetovou síť neustále rozšiřují a každým rokem připojí desítky domů na optickou síť, kde internet frčí velkými rychlostmi. "Od roku 2007 navíc spolupracujeme s místními developery, kteří staví bytové domy a naše internetové připojení už je do domů zavedeno v době samotné stavby. Zákazník se nastěhuje do nového bytu a neřeší už problémy s internetem, protože už tam je zavedený," popisuje Jiří Valihrach. Jelikož hlavními klienty jsou především rodiny s dětmi, snaží se společnost vymyslet také akce pro celou rodinu.

Vybrané neděle například Fofrnet spolupořádá Pohádkové neděle v Galerii Šantovka, kdy při příležitosti předpremiéry nové pohádky v Premiere Cinemas organizuje ve vestibulu soutěže o drobné dárky, kam zve nejen své klienty, ale i děti z dětských domovů. Navíc do zmiňované mobilní aplikace umísťuje na tyto dny exkluzivní slevové kupóny. Dvakrát ročně spolupořádá například bowlingový turnaj pro děti v Bowlandu Olomouc, nebo organizuje vlastní dětský den pod názvem FofrPárty. "Dlouhodobě spolupracujeme s Věrou Novotnou a Dobrým místem pro život, v pátek odpoledne budeme například prodávat punč ve stánku Dobrého místa na podporu ZŠ a SŠ Credo, specializující se na děti s kombinovaným postižením. Takže pokud půjdete kolem, tak se určitě zastavte," zve Valihrach, který na stánku nebude chybět.
Za zmínku stojí také jejich podpora pravidelných dárců krve ve FNOL, kteří od Fofrnetu dostávají 25 procentní slevu na měsíční paušál za internet.

Firma Fofrnet v předvánočním čase rozdává i dárečky. "Stačí když si uděláte selfie s logem společnosti Fofrnet. Pošlete nám jej na email soutez@fofrnet.cz od 23.11. do 6.12. a dáte like našim facebookovým stránkám. My fotku zveřejníme a ty, co získají nejvíce liků do 13.12. vyhrávají tyto FOFR ceny mezi kterými je například rok internetu zdarma, sedmipalcový tablet nebo selfie tyč," dodává Valihrach.

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941