Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Házenkáři STM Olomouc mají první bod. Mohli mít dva

Sport

24.11.2014

Autor: rhe

Až v 9. kole 1. ligy házené mužů vybojoval nováček soutěže, TJ STM Olomouc, první bod. Povedlo se mu to na hřišti předposledního Tatranu Bohunice. Ale byla to spíš ztráta, protože Hanáci vedli ještě minutu a půl před koncem o dvě branky. Nakonec z toho byla remíza 24:24.

STM Olomouc nastoupil do zápasu pouze s jedním brankářem Pavlem Novotným, v útoku měl také absence, z Droždína tak vypomohl zkušený Michal Kubáček. Stavomontáže v Brně dobře začaly, šly do vedení, pak ale přišlo trápení v útoku, Bohunice stav otočily a do kabin šly s dvoubrankovým náskokem 13:11.
Ve druhé půli se oba týmy tahaly o vedení, od 50. minuty ale hosté odskočili a ještě minutu a půl před koncem vedli o dvě branky. Pak ale přišla ukvapená střela v útoku a Bohunice dokázaly srovnat na konečných 24:24.
"Je to pro nás bohužel ztráta, protože jsme byli lepším týmem. Chybí nám trochu štěstí. Z naší strany to byl dobrý výkon v obraně, kde po třech a půl měsících konečně hrajeme tak, jak si představuji. V útoku to ještě není ono, hlavně kvůli absencím některých kluků. Dnes nám tam přitom hodně pomohl Michal Kubáček, který sice dal jen dvě branky, ale z levého křídla jsme díky jeho hře dali devět branek," hodnotil první bodový zisk trenér STM Vladan Táborský.

Tatran Bonunice24:24TJ STM Olomouc
(13:11)
Nejvíce branek:Chýlek 5, Mrnuštík 4, Ipser 3 - Eger 7, Nedoma 4, P. Mazáč 4, Tydlačka 3/1, Fedák 2, Kubáček 2, Lerch 1, Sekerka, Smékal.
Rozhodčí:Horsák, Videcký.
Sedmimetrové hody:0 - 1/1.
Vyloučení:2 - 2.
Diváků:72.
Reklama

Centrum zdraví - bazén s ubytovnou

Katalog firem » Sport » Plavecké bazény, aquapark

Bazén, sauna + pára, fitcentrum, solárium, ubytovna se 75 lůžky, provozování kina, kulturní dům (po rekonstrukci) - plesy, svatby, společenské akce, bankomat u vstupu do areálu. Provozní dob...