Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 9.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Házenkáři STM Olomouc si doma vyšlápli na třetí Nové Veselí

Sport

3.3.2015

Autor: rhe

Házenkáři TJ STM Olomouc se v 1. lize postarali o překvapení kola. Ve 14. kole na domácí palubovce sebrali oba body třetímu týmu tabulky Novému Veselí a z jarních tří duelů už mají Stavomontáže tři body. Boj o záchranu v soutěži je tak pro olomoucký tým znovu otevřen.

Kolo před tím přitom tým Vladana Táborského schytal pěknou dardu na hřišti Chodova, kde prohrál 37:14. Čekalo se, jak si Hanáci, kterým navíc chyběl zraněný Jiří Tydlačka, nehrál ani další zkušený borec Michal Kubáček, po nemoci byl Eger a úplně v pořádku nebyl ani Kozlovský, se soupeřem poradí.
Po prvním poločase prohrávaly Stavomontáže těsně o jednu branku 11:12. Sokol Nové Veselí na začátku zase získal náskok z první půle a držel si Hanáky od těla na rozdíl tří až čtyř branek. V poslední desetiminutovce domácí celek zabral naplno, vyrovnal a minutu před koncem vsítil rozhodující a vítěznou branku pivot Petr Lerch. STM Olomouc tak zvítězil 21:20 a připsal si důležité dva body. V tabulce nyní ztrácí na jedenácté Bohunice tři body. Na desátý Dvůr Králové, kam jede Olomouc v neděli, pak ztrácí STM body čtyři.
"Nastoupili jsme v oslabené sestavě, o to více si výhry cením. Co kluci odehráli v obraně, je fantastické. Nemáme zdvojeny posty v útoku, proto musíme hrát hlavně do obrany, pokud chceme pomýšlet na body. Což se proti Novému Veselí povedlo. V dalším kole jedeme do Dvora Králové. To bude pro boj o záchranu velmi důležitý zápas," hodnotil utkání kouč STM Vladan Táborský.

TJ STM Olomouc21:20Sokol Nové Veselí
(11:12)
Nejvíce branek:Kozlovský 7, Vaverka 6, Lerch a Sekerka 3 - Melichar a Najman 5.
Rozhodčí:Horsák, Videcký.
Sedmimetrové hody:2/0 - 0/0.
Vyloučení:3 - 0.
Diváků:54.
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip