Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Stavomontáže dostaly házenkářskou lekci od Chodova

Sport

29.9.2014

Autor: rhe

Ve 2. kole 1. ligy házené mužů nastoupil TJ STM Olomouc doma proti týmu z Prahy - TJ JM Chodov. Favoritem byli hosté a svoji roli potvrdili. Už v poločase vedli o pět branek a náskok ve druhé části ještě navýšili a nastříleli o patnáct branek více než Stavomontáže. Ty opět poznávají, že prvoligový chleba bude hodně tvrdý.

Hráči TJ STM Olomouc hráli po porážce v Karviné v 1. kole na domácí palubovce proti týmu pražského Chodova. V první půli se Stavomontáže ještě drželi Chodovu na dohled, ale už bylo vidět, že uhrát body bude hodně těžké. Oproti první duelu se v útoku nevedlo levé straně, Pavel Mazáč i Smékal vstřelili oba jen po dvou gólech. Střelecký prapor tak držel s pěti trefami Jiří Tydlačka. "V první půli jsme ještě stíhali, ale jakmile soupeř začal hrát vysunutou obranu (1-5), tak jsme se zesypali. Přitom jsme se na to v tréninku připravovali, čekal jsem, že to Chodov bude hrát od začátku, možná i variantu (2-4), ale nezvládli jsme to. Zkoušeli jsme brát oddechové časy, nic nepomohlo," řekl trenér STM Vladan Táborský k nevzládnutému utkání s Chodovem.
Ve druhém poločasu Chodov v pohodě navyšoval pětibrankový náskok z první půle a navýšil ho postupně až na 15 branek. Domácí trenér dal příležitost kompletnímu kádru, a tak STM prohrál s Chodovem vysoko 29:14.
"Chyběl nám pohyb, přitom se snažíme v tréninku pracovat právě na tom, aby příhrávky šly do uvolnění. Snad jen Martin Hynek bojoval, ostatní to vzdali, nevraceli se, takhle tu soutěž nemůžeme hrát. Musíme bojovat každý zápas jako v baráži na 110%. Ale musí to začít už v tréninku, kde to musí být jako v zápase. Chodov patři mezi top pět týmu soutěže, ale doma od něj nemůžeme dostat takový nářez," dodal k nepovedenému duelu Táborský.
Ve 3. kole zajíždí poslední STM Olomouc na palubovku Nového Veselí, které má zatím tři body, ve 2. kole doma zdolalo Tatran Bohunice.
"V Novém Veselí to bude určitě hodně těžké, musíme se připravit, věřím, že se nám uzdraví někteří hráči, ale pořád není nic jistého. Mira Vaverka měl být v pořádku, ale pořád ho trápí trapézový sval. Řešíme to s fyzioterapeutem, zase ho nechceme odrovnat na půl roku," dodal k dalšímu zápas trenér Stavomontáží.

TJ STM Olomouc14:29TJ JM Chodov
(8:13)
Nejvíce branek:Tydlačka 5, Sekerka 3, P. Mazáč 2, Smékal 2, O. Mazáč 1, Lerch 1 - Vladyka 6/2, Němeček 4, Vítek 4, Uhlíř 3, Hanus 3, Marcínek 3.
Rozhodčí:Valášek, Vychodil.
Sedmimetrové hody:1 - 2.
Vyloučení:3 - 3.
Diváků:79.
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941