Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Autoři hitu Najdeme se na Ztracené chystají bombový útok na letadlo, vyjde jim hra na Jamese Bonda?

Kultura

26.5.2015

Autor: barsi

V pátek večer bude v Divadle na Šantovce k vidění komedie S hlavou v oblacích pardubického divadla Do Houslí. Pod ní jsou podepsáni autoři populárních hitů Najdeme se na Ztracené či Když se zhasne Roman Vencl a Michaela Doleželová. Spolu s nimi se na jevišti představí i další v Olomouci známá tvář, Venclova kolegyně z Moravského divadla Vendula Fialová. Vychutnejte si příběh o téměř dokonalém zločinu, pilotech a letuškách, s nádechem a tempem hollywoodského akčního trháku. Vstupenky totiž rychle mizí.

Tři letušky a jeden pilot z odlišných leteckých společností a různých koutů světa se rozhodnou vyřešit své finanční potíže malou, jednorázovou brigádou – bombovým útokem na soukromé letadlo jim neznámého zbohatlíka. Navzájem se neznají a člověka, který celou akci vede a financuje, nikdy neviděli. Před naprostými teroristickými amatéry vyvstane úkol, se kterým si ještě nikdy nikdo neporadil – spáchat dokonalý zločin, po kterém nezůstanou žádné stopy a pachatele tak nebude možné dopadnout.
Přijďte se podívat, zda se jim podaří přes kontroly propašovat potřebné vybavení a stihnou celou akci dokončit včas. Nehne se v nich svědomí? Neudělají žádnou chybu? Budou odhaleni? Tohle všechno a ještě mnohem víc se dozvíte v této akční komedii, ze které by se i Jamesi Bondovi tajil dech.

Přestože postavy spojuje společná profese, je každá z úplně jiné země, což je výrazným zdrojem humoru. Zápletka se zamotává s každým dalším krokem hlavních "hrdinů" a její rozuzlení je více než překvapivé a úsměvné. Můžete se těšit na komedii, která se nepodobá žádné jiné. Zapomeňte na všechna divadelní klišé současnosti a vrhněte se s námi do víru akce, zábavy a originálnosti.

Co se hereckého obsazení týká, můžete se těšit nejenom na tvůrce populárních hitů Královny, Když se zhasne nebo Najdeme se na Ztracené Michaelu Doleželovou a Romana Vencla, ale také Vendulu Fialovou, kterou diváci dobře znají z Moravského divadla. Představí se také Hana Briešťanská z Národního divadla v Brně. V prodeji je pár posledních lístků, ty si můžete za cenu 140 korun zakoupit prostřednictvím rezervačního systému.

barsi

Reklama

Restaurace V Údolí

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace V Údolí se nachází v obci Hlubočky – Mariánské Údolí. Najdete nás na konci cyklostezky vedoucí z Velké Bystřice. Kapacita restaurace je 70 míst, zahrádky 120 míst, v salónku...