Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hledaný muž kradl v obchodě, strážníci ho dopadli. Pomocí kamer našli i nočního tuláka s malým dítětem

Krimi

27.1.2015

Autor: jap

Úspěšní v hledání osob byli v posledních dnech olomoučtí strážníci. Zadrželi hříšníka, který kradl v supermarketu a zjistili, že se jedná o starého známého z databáze, nad kterým tímto spadla klec. A pomocí kamer našli i muže, který se v noci potuloval ulicemi se čtyřletým dítětem.

"Oznámení o krádeži zboží řešili strážníci 21. ledna před 21. hodinou v marketu na třídě Kosmonautů. Šestatřicetiletý muž z Kroměřížska si na prodejní ploše uschoval pod oděv potraviny a alkohol v celkové hodnotě 558 korun, které u poklady nezaplatil. Za prostorem pokladen jej zastavila tamní ostraha a přivolala strážníky. Při zjištění a následném ověření totožnosti pachatele vyšlo najevo, že muž není žádný nováček. Již v minulosti byl za obdobné jednání soudně potrestán, čímž zde vzniklo podezření z naplnění skutkové podstaty trestného činu. Rovněž vyšlo najevo, že se jedná o osobu vedenou v databázi hledaných osob," uvedla mluvčí strážníků Magda Václavíková a doplnila, že muže si převzali policisté.
Ve vyhledávání osob byli strážníci úspěšní i o pár dnů později. "Dne 25. ledna po půl jedenácté večer se na nás obrátila Policie ČR se žádostí o součinnost při pátrání po čtyřiadvacetiletém muži, který téhož dne se svým čtyřletým synem odešel z domova a ještě se nevrátil. Ve 22:54 hod. uviděla pracovnice kamerového systému na záběru jedné z kamer na ulici Jeremenkova muže s dítětem. Strážníci vyslaní na místo zjistili, že se skutečně jedná o zájmové osoby, a muže i se synem předali k dalšímu opatření přivolaným policistům," sdělila k případu Václavíková.

jap

Reklama

LASER ARENA OLOMOUC

Katalog firem » Sport

Laser Game, neboli Laser Tag v sobě spojuje sport, akci, zábavu i adrenalin. Hra je podobná paintballu, ale zásahy nebolí, nezanechávají barevné skvrny ani modřiny. Samotná aréna, kde se Laser...