Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hoblina podává v červenci pořádnou porci koncertů i grilovaných specialit

Tipy a názory

30.6.2015

Autor: barsi

Léto je konečně tady a užít si je můžete i v případě, že zůstanete kvůli pracovním povinnostem uvězněni ve městě. Příjemnou prázdninovou atmosféru můžete například nasát na největší nekuřácké zahrádce v Olomouci. Na zahrádce Kina Hoblina proběhne hned několik koncertů a každý čtvrtek se tu budou opékat špekáčky. Zasněný pohled do ohně umocní také zvuk kytar.

Hoblina bude patřit kapelám z olomoucké hudební scény každý pátek vždy od osmi hodin, Červencový program naservíruje návštěvníkům hned tři koncerty. 3. července zahrají na Hoblině Hope Astronaut pověstní svým acoustic - folk - rockem. 10. července se publikum může těšit na hudební galimatyáš partičky Svervou. 24. července se představí ve stylu elektra Bunny Klub . Vstupné je dobrovolné.

Čtvrtky budou ve znamení táboráků, kdy budou mít hosté příležitost opéct si nad ohněm špekáčky. Za poplatek 50 korun si koupí na místě kvalitní bezlepkové špekáčky z lokálních zdrojů, chléb a hořčici. V ceně je rovněž použité dřevo a zapůjčení příslušenství. U opékání si navíc poslechnou kytarovky v podání pozvaných muzikantů. Začíná se v 19 hodin.

A pokud zrovna neholdujete špekáčkové kultuře, pak vaše chuťové pohárky potěší i nabídka z grilu. Ochutnat můžete šťavnatou krkovičku, hermelín, zeleninu i další dobroty. Ty se budou podávat od pondělí do soboty od pěti do desíti hodin.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip